Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-12-16, 17:50
konto usunięte
2012-12-17, 0:48
@bloodwar
Nie pykło, piw nie będzie
konto usunięte
2012-12-17, 1:18
Ja tym się jaram:
Medium - Kim jesteś?
konto usunięte
2012-12-17, 1:24
Polecam nowa płytę Piotrka "Graal", naprawdę kawal dobrej roboty. Mocne czasem trudne teksty, bity na wysokim poziomie i niesamowita energia. jeden z tych raperów którzy maja coś w głowie, pewien przekaz.
konto usunięte
2012-12-17, 1:53
Płytka roku, ale żeby zrozumieć do końca polecam posłuchać od: Seansu Spirytystycznego, poprzez Alternatywne Źródło Energii i Teorie Równoległych Wszechświatów. Graala na deser sobie zostawcie.
Dobra muzyka sama się broni, jak ktoś słuchał to wie o czym piszę. Medium na sadolu trochę szok, ale każdy sposób wspierania młodych, utalentowanych ludzi jest dobry.
konto usunięte
2012-12-17, 1:56
Sorg, szkoda, że pewnie masz rację. Nie wiem jak bardzo trzeba być ograniczonym, żeby wyznawać jeden jedyny słuszny gatunek muzyczny. Również popieram zdanie Policemana, Medium wydał dobry krążek, trzeba mu to przyznać, ale co to robi na sadisticu? Moim zdaniem modzi powinni wrzucić do zbiornika i koniec.
konto usunięte
2012-12-17, 2:01
To jest gość, który będzie tekstowo i technicznie lepszy od ostrego.