Śmiejecie się z Najmana, a gdybyście stanęli z nim w ringu, to by wam tak oklepał japę... Albo nie, do walki by nie doszło bo byście sp🤬alali.

@Up
Do walki by nie doszło, bo pewnie zażyczył by sobie za nią 50tyś. zł jak poprzednim razem
Do walki by nie doszło, bo pewnie zażyczył by sobie za nią 50tyś. zł jak poprzednim razem

Wy się śmiejecie, a temu typowi pękł guz w mózgu jak uderzył o matę.

podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Dudeczek napisał/a:
Wy się śmiejecie, a temu typowi pękł guz w mózgu jak uderzył o matę.
![]()
Ciekawe kto mu go nabił... Pewnie tez sam

podpis użytkownika
Ola gringo
ej ale tak serio to mógł się niechcący jebnąć w łeb i stracił przytomność...

Kawał czasu temu tego gifa komuś wrzucałem w odpowiedzi, trochę stary

Electrike, daj mi pól roku na przygotowanie się do walki i mogę wyjść z najmanem, i na pewno bym nie sp🤬olił tak jak mówisz. Tylko wiadomo tu liczy się kasa i on nie wyszedłby do walki z jakimś tam przeciętnym kowalskim, bo dopiero byłby wstyd przegrać, ale jak się przegrywa z saletą za kilkadziesiąt koła to nie wstyd

@Electrike Jak ja nienawidze takiego p🤬lenia. K🤬a, to on jest bokserem czy my? Wydaje mi się, że to ten półmózg wybrał sobie zawód boksera więc k🤬a powinien sobą coś reprezentować, a skoro tego nie robi to ludzie będą się z niego śmiali. To takie samo pieprzenie jak "Śmiejecie się z naszej reprezentacji, ciekawe czy wy byście lepiej zagrali!!!!111" K🤬a mać! To oni są wybrani do reprezentowania kraju czy my?