Standardowa sytuacja, ale ten grubo przegial
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
Dlatego zawsze w trasę zabieram pudełko z jajkami kurzymi. 3-4 strzały na szybę tirowca zawsze rozładują emocje
tarcer123 napisał/a:
Nie podniecaj się psi pomiocie. Gdybyś jeździł więcej po autostradach niż tylko na wakacje 2 razy w roku to byś wiedział że nie każda osobówka leci 140.
Ty w swojej bejmcy z rdza i lpg nie masz tacho. My mamy czas dostaw i czas pracy. Pauzy, tygodniowy oraz miesięczny czas pracy.
No to sorry... Nie pomyślałem o tym, że to usprawiedliwia łamanie przepisów, stwarzanie zagrożenia życia i zdrowia.
Teraz już rozumiem co masz w tym tirowym łbie.
Edit: na psychotestach i innych badaniach dla kierowców zawodowych też tak pewnie mówiłeś, nie?
Ostatnio w antyradio słyszałem ze chyba na A4 wprowadzili (wreszcie) zakaz wyprzedzania dla tirów.
Mam nadzieje że zakaz zacznie obowiązywać na wszystkich autostradach, ekspresówkach (w ogóle wszystkich drogach)
Mam nadzieje że zakaz zacznie obowiązywać na wszystkich autostradach, ekspresówkach (w ogóle wszystkich drogach)
Szoruje dużo po Polsce, potwierdzam co mówi Velture. Tirowcy powinni zostać przeniesieni na tory i ewentualnie po wiochach rozwozić klamoty a nie się tłuc po autostradach. Ogromne marnotrawstwo wszystkiego, w tym mojego czasu i zdrowia jak się debile mijają.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie