👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Przeciez kazdy widzial ze to bylo przyspieszone tempo- kiedy kamerzysta dał zblizenie na jego dłonie ;/ I nawet wynik byl 666 sekund... Szatański wynik.
FAKE!
FAKE!

Podziwiam was ludzie. Polowa z was pewnie uklada w 3 sekundy. A druga polowa widzi przyspieszony film. To zalosne co niektorzy mowia wielkie zdziwienie ze nie tylko flaki sa a przeciez na gorze jest jeszcze dzial smieszne zdjecia i filmy. Wieje pustka z niektorych glow

Dlaczego Bieber jest popularniejszy?
Bo wystawiając jakikolwiek filmik wspominasz o nim i setki innych osób też. Gdyby nie sadol, demoty i komixxy to wogóle nie wiedziałbym kim jest ten Bieber ...
Bo wystawiając jakikolwiek filmik wspominasz o nim i setki innych osób też. Gdyby nie sadol, demoty i komixxy to wogóle nie wiedziałbym kim jest ten Bieber ...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie