Za dużo się ktoś Avatara naoglądał
Choć muszę przyznać, że fejk na dość wysokim poziomie
Choć muszę przyznać, że fejk na dość wysokim poziomie
podpis użytkownika
21 = 3 * 7
Tak realne,najbardziej jak ten gość poleciał katapultą w ostatnim filmiku...

Tak gówno a nie prawdziwe ,..., !! gdzieś w Azji czy c🤬j wie gdzie taką zajebistą kamere w dżungli mieli że w HD nagrywa .. no zajebiście zresztą .. nie chodzi o kamere tylko jak ten robak wygląda .. napewno nie naturalnie i ten Program jakis zFFFejkowany ! w p🤬du j🤬 ż🤬dków

modzgi napisał/a:
won z tym stąd....
jak kolwiek był by dobrze zrobiony fake zawsze poznać można po tych "sztucznych" rozmyciach i wstrząsach kamery......................zawsze
a wam sadyści już muski internet zjadł.......taki syf wrzucać......żal
Prosze, jaki ekspert się znalazł... "Musk" to jest ten bajer, którego tobie najwidzoczniej brakuje.
modzgi napisał/a:
...żal
Lekcja 1: Jak rozpoznać gimbusa

A teraz parę słów o tym filmiku. Mnie tam gówno obchodzi, czy to fake czy nie. Filmik jest ciekawie zrobiony - jeżeli to fake, to gratuluję pomysłu

Ferdynand Kiepski napisał/a:
Są na tym świecie take rzeczy, które nawet fizjologom się nie śniły
Więc kto wie, kto wie...
K🤬a, ale wy tak na serio rozkminiacie czy to prawda czy fake? Nawet po tym jak gdy reporter gada to w tle lataja ludzie z katapult powystrzelani a maly robak w akwarium szybe rozbil?
Przeciez to w kazdym z tych filmikow widac animacje komputerowa
Fail
Przeciez to w kazdym z tych filmikow widac animacje komputerowa
Fail
najprawdziwsze są te typy co się z katapult wystrzeliwują... i po c🤬ja to takie ściemy nieudolne robić?
podpis użytkownika
matko bosko kochano
Jeżeli ktoś po obejrzeniu trzeciego filmiku nadal upierać się będzie, że ten owad istnieje, to... gratuluję umysłowości właściwej dzieciom z podstawówki. Wystrzeliwanie Murzyna 10 metrów w górę i dzieciaki bawiące się w odbijanie warzyw głową to pewnie też prawda... Żal mi co niektórych z Was.

FAKE ! może przeciek z Avatara ?
podpis użytkownika
"Jeżeli najdzie cię ochota na prace, to usiądź i poczekaj aż ci przejdzie."