📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:42
C..PA w białem szła srodkiem i ma waty że ktoś ja szturchnoł, albo ta druga osoba zwrociła jej uwage która stroną się łazi...
pozniej sie rozeszli i daleko na odchodne cos ta w Białym palneła, oczywisćie w tamtej szturchnietej OLEJ sie zagotwał i ta zniewaga KRWI wymaga
no i sie zaczeło... od CO ty ku... powiedziałas ?
pozniej sie rozeszli i daleko na odchodne cos ta w Białym palneła, oczywisćie w tamtej szturchnietej OLEJ sie zagotwał i ta zniewaga KRWI wymaga
Hetman_Wielki napisał/a:
C..PA w białem szła srodkiem i ma waty że ktoś ja szturchnoł, albo ta druga osoba zwrociła jej uwage która stroną się łazi...
Ogólnie to tam nie ma drugiej baby tylko jakiś debil pożyczył kurtkę od matki:D
Zapaśnik, palec w dupę był....
[ Dodano: 2026-01-04, 20:14 ]
coś w tym jest, taki to był wpływ "bloku wschodniego", ruskiego wojska , emanacja siły.
Pamiętam jakiś ruski film, osiłek grał w szachy z cherlawym nerdem i jakoś tak rozpoczął rozgrywkę: "siła połową zwycięstwa" . Od lat szukam tytułu tego filmu.
[ Dodano: 2026-01-04, 20:14 ]
Szary_Jeleń napisał/a:
Jak u nas w latach 90s. Nie, nie tęsknię.
coś w tym jest, taki to był wpływ "bloku wschodniego", ruskiego wojska , emanacja siły.
Pamiętam jakiś ruski film, osiłek grał w szachy z cherlawym nerdem i jakoś tak rozpoczął rozgrywkę: "siła połową zwycięstwa" . Od lat szukam tytułu tego filmu.
Około 4 minuty z windy wyszedł z odsieczą kacapski Ufolud i pozamiatał.
@gonzor: może o film "Ciuciubabka"Ci chodzi? (Original title: Zhmurki). Nie mogę wstawiać linków ale sprawdź sobie imdb albo filmweb po więcej info.
ja myślałem że to baba sie sapie w tym czarnym haha
[ Dodano: 2026-01-04, 20:51 ]
promowanie patologi dawanie temu zarobić jak szmatom jest dzisiaj baba dostanie po ryju bo chce tego samego co facet
[ Dodano: 2026-01-04, 20:51 ]
Szary_Jeleń napisał/a:
Jak u nas w latach 90s. Nie, nie tęsknię.
promowanie patologi dawanie temu zarobić jak szmatom jest dzisiaj baba dostanie po ryju bo chce tego samego co facet
tars napisał/a:
7 minut? Poważnie? Są tu tacy, co obejrzeli całość?
Tak, bo trzyma w napięciu i ma dobre twisty. Generalnie piwo się należy
Nie podarowalbym tej białej cipie. Wróciłbym w kominiarce, z gaśnica pieprzowa i teleskopem. A w kieszeniach z 2 noze na wszelki wypadek.
tars napisał/a:
7 minut? Poważnie? Są tu tacy, co obejrzeli całość?
ja a co?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie