Nowy telewizor, to wydarzenie... Dlatego.
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
bakus1233 napisał/a:
Po co ktoś to nagrywał? Chyba na potrzeby tego filmu.
fajnie pierdzi
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...
psychol36 napisał/a:
Ja nie odrywam wcale, nie przeszkadza. A i łatwiej potem sprzedać
Serio ktoś dzisiaj kupuje stare telewizory, jak nowy można kupić za mniej, niż 1000 zł?

bakus1233 napisał/a:
Po co ktoś to nagrywał? Chyba na potrzeby tego filmu.
jest na reddicie grupa dedykowana ściąganiu folii z nowych urządzeń a i pewnie z rozpędu na r/oddlysatisfying też by trafiło.
podpis użytkownika
już raz mnie zaprosili.
Justynka99 napisał/a:
Serio ktoś dzisiaj kupuje stare telewizory, jak nowy można kupić za mniej, niż 1000 zł?
I co niby możesz dostać w sklepie za ten 1000 zł? Sharpa? Mantę? Philipsa 24 cale? K🤬a, poniżej tysiąca to ja nawet monitora komputerowego bym nie kupił. Nie jestem masochistą.
Stajan napisał/a:
Justynka99 napisał/a:Serio ktoś dzisiaj kupuje stare telewizory, jak nowy można kupić za mniej, niż 1000 zł?
I co niby możesz dostać w sklepie za ten 1000 zł? Sharpa? Mantę? Philipsa 24 cale? K🤬a, poniżej tysiąca to ja nawet monitora komputerowego bym nie kupił. Nie jestem masochistą.
widać justynka lubi małe rzeczy i tanie

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
@Stajan
Z monitorami się nie zgadzam: morele.net/monitor-aoc-c24g1-4716156/
Z monitorami się nie zgadzam: morele.net/monitor-aoc-c24g1-4716156/
Stajan napisał/a:
No mimo wszystko mając taki budżet wolałabym kupić tani TV, a nowy, niż używany, który przy dzisiejszej trwałości sprzętu pewnie za kilka miesięcy przestanie działać.