Szturm na nowy towar
No cóż, to w końcu sosnowieś
podpis użytkownika
Good evening, idiot hookers.
''Sosnowiec'' taka nasza mała rosja ;D
coraz bardziej mnie ten Sosnowiec intryguje
23woody23 - nie wiem, gdzie mieszkasz ale u mnie pod Wawelem zawsze w Lidlu spokój
v................g
2013-10-15, 1:50
czy mnie się wydaje, czy tam była wyprzedaż nowych śliskich kocyków z autografem Katarzyny W. ?
ja p🤬le ale siara!!!
podpis użytkownika
Talk Shit Get Hit
r................a
2013-10-15, 8:30
Niestety tak jest w każdym lidlu, jeśli chodzi o ubrania dla dzieci. Wysłałam męża do lidla po te ubrania dla naszej córeczki, bo sama musiałam zostać w kuchni. Wrócił z niczym. Ale przy poprzedniej promocji przyniósł piękne kolorowe dziecięce spodnie i bluzeczki, nie omieszkał wspomnieć. że szarpał się o nie z kobitami
O godzinie 7.40 jadę sobie 811 na wykłady z europejskiego prawa spadkowego i wyglądając przez okno zauważyłem gromadę ludzi czekającą na otwarcie Lidla. Zastanawiałem się o co chodzi?
Jak zwykle sadistic nie zawodzi i dziś mam videorelację.
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
t................y
2013-10-15, 10:32
Tak a potem te spojrzenie jak połowa autobusu miejskiego ma te same kurtki...
rockarolla napisał/a:
Wysłałam męża do lidla po te ubrania dla naszej córeczki, bo sama musiałam zostać w kuchni.
No proszę, dobrze wytresowana samica!
c................1
2013-10-15, 10:47
Jakby wab browar po 1 zł rzucili to też byście się tak zachowywali.
Odezwali się sami Ci co nie kupują na promocjach a pewnie jeszcze jeżdżą na Paryża na zakupy- pozerzy. Dajcie ludziom spokój: jak chcą - niech czekają pod sklepem i kupują. Wstyd to kraść i z d*py spaść a nie kupować w Lidlu.
to jest taki zbyt na ubranka dla dzieci? przecież jest jakiś kryzys demograficzny. Co do zachowania ludzi, "byt określa świadomość".
P................7
2013-10-15, 11:09
Nie tylko w Sosnowcu tak było. Ja pojechałem na "premierę" tego towaru jakoś 2 godziny po otwarciu to już niewiele rzeczy zostało, a ludzie ładowali pozostałe fanty. Rodzina normalnie kupywała sobie 4 pary butów, polarów i jakiś tam bzdetów, jakby to Meindle w takiej cenie były ;P. Wiem, że te rzeczy z Lidla (akurat w tym wypadku turystyczne) mają dobry stosunek ceny do jakości, ale bez przesady ;].
Ofiary socjalizmu.
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splot
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
kolega z UK po obejrzeniu tego filmu napisał mi tak:
"uciekaj z tego pop🤬lonego kraju zanim k🤬a wam granice zamkną"