👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Człowiek z Sosnowca się wyprowadzi, Sosnowiec w człowieku zostanie na zawsze.

Rzucili kurtki i spodnie "narciarskie" dla dzieci po 50zł i ot co całe zajście.
Potwierdzam, u mnie w Szczecinie na Chopina nigdy nie było takich sytuacji

Niestety polskie spoleczenstwo jest biedne i nie stac ich na zakupy markowych rzeczy. I z promocji korzystaja jak tylko moga, i nie ma sie co dziwic. Zreszta widzialem podobne filmiki z niemiec , tylko , ze tam inne towary szly na promocje.
tak niestety dziala na ludzi napis promocja, a jak jeszcze gdizes widnieje napis - 80%( a naprawde pewnie drozsze nie wczesniej ).
Widze to po swojej kobiecie , ktora jak zobaczy napis promocja to leci na to jak mucha do gowna
tak niestety dziala na ludzi napis promocja, a jak jeszcze gdizes widnieje napis - 80%( a naprawde pewnie drozsze nie wczesniej ).
Widze to po swojej kobiecie , ktora jak zobaczy napis promocja to leci na to jak mucha do gowna

Ale o co chodzi. Ludzie po prostu kupuja towar. A ze atrakcyjny to klientow jest wielu. Ja tu nie widze zadnych problematycznych zachowan.
Pozdr. z UK.
Pozdr. z UK.
żeby to tylko w sosnowcu.. ostatnio jak rzucili pościele za 60 zł to z 30 ludzi się rzuciło i po 5 minutach od otwarcia sklepu towaru nie było :O

Gardzę takimi ludźmi przepychają się jak świnie w przeremblu....
Zamiast myśleć jak zarobić to myślą co tu tylko taniej kupić... Jaki sens?
Nie wytrzymałbym minuty w tym sklepie.
A kamerzysta frajer bo w takim przypadku nie ma co się krępować tylko nagrywać oficjalnie i ewentualnie wejść w rozmowę i toczyć bekę z tępego narodu
Ostatnio jak zawitałem do biedronki to na wejściu odwróciłem się i popędziłem do domu jak zobaczyłem ile bydła tam jest
Zamiast myśleć jak zarobić to myślą co tu tylko taniej kupić... Jaki sens?
Nie wytrzymałbym minuty w tym sklepie.
A kamerzysta frajer bo w takim przypadku nie ma co się krępować tylko nagrywać oficjalnie i ewentualnie wejść w rozmowę i toczyć bekę z tępego narodu
Ostatnio jak zawitałem do biedronki to na wejściu odwróciłem się i popędziłem do domu jak zobaczyłem ile bydła tam jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie