Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
akuel 2019-12-04, 13:49 6
Szkoda, że w środku tego wózka co spuszczali nie było nikogo Idealna dziura w głowie
Zgłoś
X................w 2019-12-04, 14:04
za takie akcje leci piwko
Zgłoś
nowynick 2019-12-04, 14:44 1
Gość wyczuł moment kiedy to może stać się sławny
Zgłoś
zdun 2019-12-04, 15:23 11
Noe wiem co mówi koleś na końcu ale chyba ma bekę że kumpla z roboty wyp🤬alaj
Zgłoś
silwerbalk 2019-12-04, 15:35
zdun napisał/a:

Noe wiem co mówi koleś na końcu ale chyba ma bekę że kumpla z roboty wyp🤬alaj

On - lece do kierownika żeby donieść na silve żeby go wyj🤬 z roboty bo jebną się w obliczeniach....

Zgłoś
wesol- 2019-12-04, 15:40 2
Leszcze raz
Zgłoś
Antek01 2019-12-04, 19:24 1
I tak dziwię się, że w tym trzecim świecie mają widlaki. Patrząc na ich zdolności, może powinni je pchać zamiast nimi jeździć.
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-12-04, 20:04
wszystkich ich powinni za to wyj🤬 obciążyć kosztami naprawy

podpis użytkownika

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
p................k 2019-12-04, 23:03
Nie było jakiejś rampy albo najazdów żeby zjechać tym wózkiem?
Zgłoś
arekkomp 2019-12-05, 9:54
Trzeba im jednak przyznać, że jak już się wzięli za robotę, to pełną parą. Wszystko co tylko mogli spieprzyć, to spieprzyli. Przecież uj🤬i kabinę bo zastosowali dwa wózki, gdyby on się tylko wyj🤬 na bok, byłyby tylko ryski na lakierze.
Zgłoś
glesner1910 2019-12-06, 1:35
Jakby tak jeszcze była butla z gazem i mała iskierka...

podpis użytkownika

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
UtnijReke 2019-12-06, 3:28 1
Na chleb trzeba zarobić więc możecie się smiać ale jestem wózkowym

Generalnie nie zgadzałem się na tą sytuację ale z kierownika był kawał chu*a.

Miałem identyczną sytuację lata temu, przywieźli wózek widłowy po generalnym remoncie, nie było go jakiś miesiąc a do załadunku jednak wymagany. Wózek miał udźwig do 5 ton , logiczne że takowy pojazd waży nieco więcej.. Kierownik kazał ściągać dwoma wózkami o udźwigu 2,5 ton, jak to stwierdził "5 ton razem będzie, dacie radę". No i poszło Mówiliśmy mu że nie przejdzie ale samochód czekał na załadunek, mieliśmy nieco zaległości przez brak odpowiedniego sprzętu. Kolega z jednej strony, ja z drugiej i powolutku... zapowiadało się dobrze bo byliśmy w połowie sukcesu, tyle że w moim wózku zajebiście szarpało przy opuszczaniu wideł, robiłem to delikatniej niż z kobietą, i przez jeden pazerny ruch cały wózek się wyj🤬 na lewy bok a dwa nasze razem z nim .

Podsumowanie? Mi zabrali premię, i dwa wózki miesiąc czasu w naprawie

#Edit
Zgłoś
C................n 2019-12-10, 19:47
@up Trzeba było wsunąć widły w profile stalowe. My tak kiedyś zdjęliśmy piątkę dwoma 2,5-kami.
Zgłoś