K🤬a zajebisty typ... Nie dość, że fach w ręku to jeszcze tłumaczy wręcz łopatologicznie... Leci solidny zimny browar
podpis użytkownika
Ola gringo
Ło k🤬ości zajebisty typek
Konto usunięte
2013-05-24, 23:14
za Trollskiego zawsze piwko
Tak uważaj bo każdy ma w domu warsztat kowalski
@up nie musisz mieć warsztatu kowalskiego. Zachęcam do obejrzenia filmiku.
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Cieszę się że Wam się podoba. Trollskyy to bojownik joemonster.org, portalu, którego tak bardzo nienawidzicie i hejtujecie. Portalu, który podp🤬la Wasze wrzuty i jest opanowany przez p🤬lonych studenciaków, którzy żyją za kasę swoich starych.
Jak widać, pewne dobre tematy są powielane na wielu portalach, ale tylko typki z gównem zamiast mózgu nie potrafią tego pojąć.
Niech żyje Trollskyy i jego pasja!! J🤬 hejterów!!
Z rzucaniem nożem, to tak, ta technika jest skuteczna na 3 metry, może 4, z lepszym nożem, zobaczcie, że w momencie wypuszczenia noża, ręka znajduje się w odległości 1.5-2 metry od deski. Jedyną skuteczną metodą jest [niestety poprzedzona wieloma treningami] rzut z obrotami. Trzeba wiedzieć ile obrotów potrzeba na jaką odległość. Pamiętamy, że siła musi być wystarczająca do przebicia ciała - mięśni ścięgien - by napastnik poczuł siłę uderzenia. Na 5 metrów uważam, że 4 obroty, 7 metrów - 5 obrotów. Na początek ćwiczy się jeden obrót, potem półtora - rzucanie z klingi etc. etc.
Konto usunięte
2013-05-25, 0:21
polecam surikeny nie trzeba się zastanawiać jak rzucać
@Policeman
Ja na 3-4 metry robię pół obrotu i daje rade.
Konto usunięte
2013-05-25, 0:38
Posadzą go za instruktarz jak zrobić broń i jej nielegalny wyrób
@down
Powiedz to Brunonowi K ,Josefowi Fritzlowi i Brejvikowi
@up Gdyby sadoli chcieli sadzać za pasje i to, co wrzucają do Internetu, wszyscy oglądalibyśmy harda...
...na żywo...
...w więzieniu.
podpis użytkownika
Nie mam nic przeciw czarnym. Nawet bym sobie jednego kupił.
Piwo za koszulkę
'I'm an alcoholic, give me some beer'