Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
brylant1412 2018-06-17, 9:55
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
SaveTheTrees 2018-06-17, 11:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
godfather1982 2018-06-17, 11:48
Teraz wiem czemu taka ladna blondynka w sklepie sie ze mnie smiala jak poprosilem ja o te 19 srub do altanki
Zgłoś
stary_piernik 2018-06-17, 17:23
będzie miał idealny kozik do wygrzebywania brudu spod pazurów (bo napewno nie paznokci)
Zgłoś
konto usunięte 2018-06-17, 23:16
Zgłoś
Krak 2018-06-20, 12:24
patrykw17 napisał/a:

Gość ma talent

Lubię oglądać te "perfekcyjne" wykonania ale czy w 5:24 nie powinien ostrzyć tylko w jednym kierunku?
Zgłoś
Karboksylator 2018-06-20, 22:29
kosa dla prezesa:)
Zgłoś
patrykw17 2018-12-21, 14:48
HAL9000/2 napisał/a:

autor gwoździa z pewnością nie wie co te terminy znaczą ale bronić zawsze można jak się jest społecznym adwokatem

Oj ryj tam jak mówię gwóźdź to ma być gwóźdź, rozumiemy się?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem