Przyjechali do kolizji a tu zonk. Manchester, UK. Glina przeżył.
Tam ta śmieszna policja to chyba prawie wszystkie cioty ha ha ha
@spławik: W pewnym sensie są ciotami bo nie potrafią się zjednoczyć i wymóc na państwie, czy to za pomocą protestów, czy masowych zwolnień, prawa do posiadania i używania broni w sytuacji zagrożenia życia. Swoją drogą, widząc co tam się dzieje i mimo wszystko wstąpić do policji która, nie ukrywajmy, prawie nic nie może, to trzeba mieć kurzy mózg albo jaja ze stali.
Co za okropność. Skończymy z tym terrorem. Kredy! Dajcie kredy!
spławik napisał/a:
Tam ta śmieszna policja to chyba prawie wszystkie cioty ha ha ha
Piękna praca! Brak ryzyka a 80% czasu służby to L4 od psychiatry... podatnik płaci
Może i nie mają broni palnej, za to biorą czynny udział w paradach LPG-
birddog102 napisał/a:
Może i nie mają broni palnej, za to biorą czynny udział w paradach LPG-
POkazali jak nasi mogą bronić np. Granicy . Gdyby miał POlski żołnierz palaryzator i użył to zjeby by go zagryżli .. Muslem z założenia jest bezkarny ..
Ja p🤬le w stanach już by był cięższy o kilo ołowiu, a tu się z nim pieszczą...
To jest c🤬j w UK można wszystko, dosłownie. Jeżeli nie złapią Cię za rękę to nawet świadkowie nie są nic warci, na komendzie odpowiadasz 'no comment' i po 24h wychodzisz jak gdyby nigdy nic, prawda jest taka że wszyscy co siedzą w brytyjskich więzieniach to tacy idioci że gdyby nie trafili za kratki to wpadliby pod autobus albo inne darwiny
Każdy, kto łazi po ulicy z zasłoniętą mordą powinien być prewencyjnie aresztowany. Namnożyło się tych debili i nie wiadomo, który jest naprawdę groźny, a który to zwykła p🤬da pozująca na gangusa.
To samo dotyczy pop🤬lających w maseczkach medycznych. Jeśli ktoś to jeszcze nosi, to jest zwyczajnie jebnięty, więc stanowi potencjalne zagrożenie dla społeczeństwa.
ZamiastLiściKomuniści napisał/a:
@spławik: W pewnym sensie są ciotami bo nie potrafią się zjednoczyć i wymóc na państwie, czy to za pomocą protestów, czy masowych zwolnień, prawa do posiadania i używania broni w sytuacji zagrożenia życia. Swoją drogą, widząc co tam się dzieje i mimo wszystko wstąpić do policji która, nie ukrywajmy, prawie nic nie może, to trzeba mieć kurzy mózg albo jaja ze stali.
@ZamiastLiściKomuniści Ja w tym zawodzie pracuję w UK od ponad 6 lat i masz chyba masz rację, albo jestem bezmózgim idiotą albo mam jaja ze stali. Sam tylko nie wiem które to.
podpis użytkownika
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
@fantasticplayer: Jest też możliwość że posiadasz obie cechy

haha Tak czy siak współczuję użerania się w tej robocie i życzę żebyś nie skończył tak jak ten policjant na filmie.
ZamiastLiściKomuniści napisał/a:
@: Jest też możliwość że posiadasz obie cechy haha Tak czy siak współczuję użerania się w tej robocie i życzę żebyś nie skończył tak jak ten policjant na filmie.
@ZamiastLiściKomuniści
Chcesz posłuchać o pracy na angielskich ulichac to zapraszam na www.youtube.com/@policeoclock
podpis użytkownika
Dla mnie od zawsze największa nagroda to, zapach ciętych kwiatów na grobie wroga.
Powinni go zastrzelić i nie mówię tu o rasizmie
@fantasticplayer: ale wy wszyscy wiecie że będzie tego coraz więcej, prawda? Tam chyba żaden inżynier nie chodzi bez noża