👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jaki profesjonalista, uwielbiam takich fachmanów pewnie zabija w ciemnych zakamarkach ulic.

dobrze, że popił przed pokazem, bo na trzeźwo to nic by nie wykombinował.

Ogladam grubego Ruska ktory wywija scyzorykiem i do tego wije sie jak kobra...przegralem zycie ;/

Haha... melodia z "Błękitnej ostrygi" (Akademia policyjna) pasuje do tego idealnie

Nożownik?! Nożownik dźga z zaskoczenia (np. jedną ręką zamykając usta i trzmając za szczękę, drugą wbija nóż w nerki, polecam Kill or Get Killed), lub walczy na noże w pozycji więziennej (ręka z nożem z tyłu, druga owinięta kurtką na gardzie), to jakaś popierdółka a nie nożownik.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie