Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rodzice do utylizacji jak gowniaka nie upilnowali.
Do tego kto k🤬a idzie z dzieckiem w chodziku do sklepu?
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Tam patrzcie juz z mopem podleciała... Pewnie myślała "kolejna breja zrobiona przez schody"
Tam jest ich tyle, że jedno dziecko w tą, czy w tą, nie robi różnicy

mygyry napisał/a:
Dzięki PiS'owi nasze dzieci w niedziele są bezpieczne
dlatego powinni zrobić jeszcze wolne soboty, wtedy gwarantuję , bezpieczeństwo wzrośnie a niemal nieprawdopodobne jest , aby jakikolwiek żółty przyjaciel ucierpiał
.......... napisał/a:
Rodzice do utylizacji jak gowniaka nie upilnowali.
Kto w ogóle dziecku daje chodzik:D
Pomijając głupotę rodziców...
Dzieciak wybrał najlepszą opcję
Mógłby tak spadać w nieskończoność
Dzieciak wybrał najlepszą opcję

Mógłby tak spadać w nieskończoność

Skad ja wiedzialem, ze tak to sie skonczy xDD Ciekawe czy sobie glupi ryj rozwalil xD