Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rozchędażacz 2022-12-22, 3:58 4
Pitupitu napisał/a:

Ej sadole niby z wyglądu inteligencją nie grzeszy ale fajnie czasem sobie obejrzeć jakie żarty można odj🤬 w robocie jak się ma fajnych kumpli.
I nie ważne czy jesteś prawnikiem czy budowlańcem.
Czy tylko ja mam taką rozkmine

Zgadzam się w 100%, niestety większość sadoli tutaj to smutasy i życiowe przegrywy, nie mają kumpli, nie mają kobiet i wszystkim życzą źle. jedyna radość, jaką czerpią to ta z oglądania krzywdy innych ludzi tu na sadolu. Ja mam taką rozkminę, że jest różnica między sadolem a chorym zwyrodnialcem, między innymi taka, że sadol to wciąż inteligentny człowiek, a zwyrodnialec to już zwierzę. Z przykrością stwierdzam, że sadol dziczeje.

podpis użytkownika

You shall not pass!
Zgłoś
Antoni79 2022-12-22, 6:17 1
Czasem miło popatrzeć jak idioci robią sobie krzywdę.

Czasem miło popatrzeć jak idioci robią sobie krzywdę.

Rozchędażacz napisał/a:

Zgadzam się w 100%, niestety większość sadoli tutaj to smutasy i życiowe przegrywy, nie mają kumpli, nie mają kobiet i wszystkim życzą źle. jedyna radość, jaką czerpią to ta z oglądania krzywdy innych ludzi tu na sadolu. Ja mam taką rozkminę, że jest różnica między sadolem a chorym zwyrodnialcem, między innymi taka, że sadol to wciąż inteligentny człowiek, a zwyrodnialec to już zwierzę. Z przykrością stwierdzam, że sadol dziczeje.

W sumie masz rację. Takie strony przyciągają różnych ułomków, jak seminaria pedałów. Tutaj niedojeb będzie mógł się wybrandzlować oglądając laskę utytłaną w gównie, czy popisać się w komentarzach jaki to on zły pod filmem rejestrującym krzywdę dziecka. Większość to internetowi onaniści, jednostki wycofane, bez własnego życia.

Ja tu też lubię popatrzeć na głupią śmierć c🤬tych czy innych, bo śmierć przez głupotę jest na prawdę śmieszna. Usmażenie prądem, zmielenie w fabryce, przejechanie ciężarówką. Zabawne są nawet wypadki motocyklowe, eliminujące bezpośrednie zagrożenia drogowe. Skoków z wysokości nie trawię i wieszania bo może miałem w życiu z tym trochę styczność i to efekt ludzkiej rozpaczy, nie głupoty. Są rzeczy, których po prostu nie oglądam i raczej nie obejrzę.
Zgłoś
kubol 2022-12-22, 6:36
Ogórek napisał/a:

A jakby pindola nadstawił.

To bedzie w drugim odcinku. Cierpliwosci.
Zgłoś
damian6102 2022-12-22, 10:33 2
markop4321 napisał/a:

Spawanie to pedalstwo

Tak samo jak twoich dwóch tatów.
Zgłoś
Konto usunięte 2022-12-22, 16:56
Kochali się potem?
Zgłoś
FanatiCS 2022-12-23, 11:07
Tak działa jonizator w tigu do bezdotykowego zajarzenia łuku. Jeśli gościu nie miał podpiętej masy do ciała to tylko fajnie wygląda i prawdopodobnie wcale nie boli.
Zgłoś