Po zadowolonym ryju widać, że znalazł w życiu cel do którego został poczęty.
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
RYHOO napisał/a:
Po zadowolonym ryju widać, że znalazł w życiu cel do którego został poczęty.
Miałem pisać, że na stopklatce pierwszej widać intelekt jednostki, ale Twoje podsumowanie bardziej pasuje.
sothis napisał/a:
Miałem pisać, że na stopklatce pierwszej widać intelekt jednostki, ale Twoje podsumowanie bardziej pasuje.
Nic tutaj wieęej wnieść nie jesteśmy w stanie - on też to wie
podpis użytkownika
J🤬 k🤬y
Ogórek napisał/a:
A jakby pindola nadstawił.
Pewnie potem nadstawił.
Ej sadole niby z wyglądu inteligencją nie grzeszy ale fajnie czasem sobie obejrzeć jakie żarty można odj🤬 w robocie jak się ma fajnych kumpli.
I nie ważne czy jesteś prawnikiem czy budowlańcem.
Czy tylko ja mam taką rozkmine

Baronessa napisał/a:
Gówno straszne. Do pieca z tym.
Popieram ten wniosek ale pewnie zostanie ukręcony jak wniosek o dymisję jednego komendanta.
Pitupitu napisał/a:
Ej sadole niby z wyglądu inteligencją nie grzeszy ale fajnie czasem sobie obejrzeć jakie żarty można odj🤬 w robocie jak się ma fajnych kumpli.
Żarty a strzelanie sobie łukiem elektrycznym po sutkach no to tylko takie "żarty" na hali. Ale im prymitywniejsza osoba tym prymitywniejszy żart także wpisał się w poziom pewnie na hali i wszyscy dobrze się bawili

podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
Pitupitu napisał/a:
NIe tylko ty. Jest wielu zjebańców jarających się tego typu zj🤬ym gównem . Mam nadzieję, że nie masz dzieci i nie przekazałeś im swojego ułomstwa.