👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co za czasy, teraz nie trzeba ganiać klasowego gamonia... sam się nadstawia.

Ten łysol to chyba poduszek napchał pod tą kufaję, albo ma nie proporcjonalnie mały łeb.
więc tak barany
jak donosi źrodło
1 film jest z przed około 4 lat, na yt pojawil się na nowo niedawno
2 tabasc gimbusem był Twój stary jak Cię robił bo mośku to jest szkoła ponadgimnazjalna
3 chodziło o jakiś zakład albo coś w tym stylu gamonie
4 mieszkamnawsi popieram,ale barany teraz jedyne co potrafią to zapuszczać sadło i trolować na necie bo sami dupy nie ruszają
5 Everizon skoro tak dobrze pamiętasz podstawówkę to pewnie dopiero zacząłeś gimnazjum
jak donosi źrodło
1 film jest z przed około 4 lat, na yt pojawil się na nowo niedawno
2 tabasc gimbusem był Twój stary jak Cię robił bo mośku to jest szkoła ponadgimnazjalna
3 chodziło o jakiś zakład albo coś w tym stylu gamonie
4 mieszkamnawsi popieram,ale barany teraz jedyne co potrafią to zapuszczać sadło i trolować na necie bo sami dupy nie ruszają

5 Everizon skoro tak dobrze pamiętasz podstawówkę to pewnie dopiero zacząłeś gimnazjum
@up mój wiek w profilu jest prawdziwy "gówniarzu"
Z podstawówki wychodziłem jak jeszcze nie było żadnych gimnazjów srazjów i innych poronionych pomysłów naszych polityków. Człowieku jak po woju jestem 15 lat... a pamięć mam dobrą.. pamiętam niektóre szczegóły ze swojego dzieciństwa jak miałem 5 - 6 lat !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie