Witam, mam wrażenie, że ostatnio temat zamachu na World Trade Centre ożył w sieci. Nie widziałem też aby kiedykolwiek ten film tu trafił, także zapraszam do oglądania i komentowania. Moim zdaniem jednej z najciekawszych teorii tego co tak naprawdę wydarzyło się tamtego dnia. Zaznaczam, że film jest długi ale całkowicie warty poświęconego czasu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:30
Takie filmy montują pewnie amerykańskie służby, w ten sposób o 4 godziny skracają życie różnym dżihadystom, pożytecznym idiotom i miłośnikom spiskowych teorii dziejów. Film obejrzano ponad 40 tys. razy => 160 tys. godzin => 6 tys. dni => 18 lat życia zabranych frajerom bez jednego wystrzału. Internet to broń masowej zagłady.
Koles ma racje w 100 % kto mu nie wierzy ten glupi. Wszystko ma czarno na bialym . Polecam !!! Leeci Krata !
że niby atomówke odpalili pod ziemią?
to już teoria o reptilianach z 4 gęstości jest bardziej prawdziwa
to już teoria o reptilianach z 4 gęstości jest bardziej prawdziwa
Długi ale dobry materiał. Obejrzałem w całości i polecam tym którzy wiedza czym jest fizyka i czytają napisy w filmie ze zrozumieniem. Cokolwiek by powiedzieć, argumenty które przedstawia ten człowiek są spójne i trudno znaleźć w nich luke.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie