Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:30
Nuklearne Wyburzenie World Trade Centre
konto usunięte • 2014-09-14, 3:36
Witam, mam wrażenie, że ostatnio temat zamachu na World Trade Centre ożył w sieci. Nie widziałem też aby kiedykolwiek ten film tu trafił, także zapraszam do oglądania i komentowania. Moim zdaniem jednej z najciekawszych teorii tego co tak naprawdę wydarzyło się tamtego dnia. Zaznaczam, że film jest długi ale całkowicie warty poświęconego czasu.

Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2014-09-14, 4:34 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 4:55 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 6:35
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 7:43
Przewijam dalej...
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 9:15 8
Takie filmy montują pewnie amerykańskie służby, w ten sposób o 4 godziny skracają życie różnym dżihadystom, pożytecznym idiotom i miłośnikom spiskowych teorii dziejów. Film obejrzano ponad 40 tys. razy => 160 tys. godzin => 6 tys. dni => 18 lat życia zabranych frajerom bez jednego wystrzału. Internet to broń masowej zagłady.
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 9:15 3
Koles ma racje w 100 % kto mu nie wierzy ten glupi. Wszystko ma czarno na bialym . Polecam !!! Leeci Krata !
Zgłoś
artur_sz13 2014-09-14, 9:31
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 9:36
że niby atomówke odpalili pod ziemią?

to już teoria o reptilianach z 4 gęstości jest bardziej prawdziwa

Zgłoś
WIEWIORa 2014-09-14, 9:48 8
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 9:50
Co za brednie, łapy opadają ,szkoda czasu na to to
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-14, 10:01 1
Zgłoś
elQuaQ 2014-09-14, 10:18 4
Długi ale dobry materiał. Obejrzałem w całości i polecam tym którzy wiedza czym jest fizyka i czytają napisy w filmie ze zrozumieniem. Cokolwiek by powiedzieć, argumenty które przedstawia ten człowiek są spójne i trudno znaleźć w nich luke.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2014-09-14, 11:32
To mnie bardziej przekonuje

Zgłoś
szefooo 2014-09-14, 11:42
Muzyka mnie zniechęciła.
Poczekam na czwartą prawdę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem