Jeżeli zastanawiacie się, dlaczego Bottas jest numerem dwa w Mercedesie, to tu macie odpowiedź:
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:55
shiters napisał/a:
hahaha debil, lubie go
Debile się przyciągają
"valteri with his girlfriend in hotel room"
-Valteri its james
-We Need you to give that position to Lewis
-Get in there Lewis
-Valteri its james
-We Need you to give that position to Lewis
-Get in there Lewis
Sk8 napisał/a:
A Kubica utrzyma kubek?
w jego teamie nie ma kasy na kawę ,
może i dobrze bo po co pić lurę
Ogólnie to za takie rzeczy nie biorą się orły intelektu. Jak tak nieraz słucham wypowiedzi Kubicy to mam wrażenie, że gość ma ociężałość umysłową. Wsłuchajcie się, zwłaszcza w starsze wypowiedzi, bo można powiedzieć że przez lata się jakoś wyrobił, przecież on się wypowiada jak by sklecenie każdego zdania stanowiło ekstremalne obciążenie dla umysłu.
ellsworth napisał/a:
Ogólnie to za takie rzeczy nie biorą się orły intelektu. Jak tak nieraz słucham wypowiedzi Kubicy to mam wrażenie, że gość ma ociężałość umysłową. Wsłuchajcie się, zwłaszcza w starsze wypowiedzi, bo można powiedzieć że przez lata się jakoś wyrobił, przecież on się wypowiada jak by sklecenie każdego zdania stanowiło ekstremalne obciążenie dla umysłu.
Właśnie nie wiem, co o tym myśleć. Może być tak, że on jest bardzo wąsko wyspecjalizowanym jełopem. Z drugiej strony, z tego co się orientuję, to on w zasadzie nie rozmawia na co dzień po polsku. Dodatkowo jeżeli jest introwertykiem, nie lubiącym tracić czasu na pierdoły, skupionym na swojej pracy i zestresowanym, to może właśnie słabo wypadać przed kamerą; dużo gorzej, niż powinien z uwagi na swój ewentualny potencjał.
Sk8 napisał/a:
A Kubica utrzyma kubek?
kubica to taki nasz internet explorer, zanim by doniósł kawę byłaby zimna
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie