Siedziałem w kolejce do lekarza. Nagle siedzący obom murzyn zapytał:
- Hej, jaki masz numerek?
- My, biali, nie mamy numerów. Mamy imiona.
Lekarz obslugujacy bialych i czarnych jednoczesnie ?!?!?! Byłes u weterynarza ?
podpis użytkownika
"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
@up
No tak, z psem na szczepieniu.
Ale ten dowcip jest rasistowski.
To zdarzyło się naprawdę. Murzyn troszkę się zdenerwował... Zdjęcie dupy dowcipnego białasa jest już na hardzie (w tej chwili na samej górze).
a................6
2012-10-31, 19:13
numery to mieli żydzi. murzyni nie mają nic.
ile mozna juz z tymi zartami o murzynach i zydach ... pozywka dla gimbazy
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Nip, pesel, numer dowodu... Co biali nie ponumerowani?
Obrońcy praw zwierząt się znaleźli...
Widzę, że gimbaza opanowała nawet Sadola, skoro pojawiają się takie dowc🤬y i jeszcze mają tyle piw.
podpis użytkownika
● Nie jestem rasistką. Nienawidzę wszystkich jednakowo.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
Breakdrowser napisał/a:
Ale ten dowcip jest rasistowski.
Ale to jest sadol nie forum dla pedauf
mam wrażenie że ten gif tu pasuje !
podpis użytkownika
Ślązacy! Wasze kobiety mają wąsy.
lubie pośmiać się z rasistowskich dowcipów i w ogóle, ten jest całkiem niezły, ale komentarz "Lekarz obslugujacy bialych i czarnych jednoczesnie ?!?!?! Byłes u weterynarza ?"... serio aż tak zależy wam na wirtualnych piwach żeby przy każdym temacie z murzynem, cyganem, arabem jechać na nich na siłę nawet jak nic do nich nie macie tylko po to żeby starać się być śmiesznym? dla mnie to stało się już irytujące i nudne, a na pewno nie jest śmieszne.
tu powinienem napisać - żartowałem, j🤬 murzynów! ale tego nie zrobię. ja tak całkiem serio.
Ale się sztywniactwo i geriatria wdarły tutaj, już nawet nie można się z czarnych ponabijać...