fajnie przygotowane miejsce do nurkowania. Zatopiony wrak AN 2 (ze sztucznymi zwłokami na pokładzie), bmw (bez atrapy trupa w dresie
) i inne mniej lub bardziej celowo zatopione atrakcje.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
No to jest bardzo ciekawe. Zatopić coś co można zobaczyć na lądzie. Później zabulić kupę kasy żeby to zobaczyć pod wodą. Idealne zajęcie dla snobów.
Fajna miescówka, już jakiś czas temu zbierałem się na koparki, ale buddiego nie miałem coby z nim nura dać. Jeśli lubisz wraki+ciepłe wody to w tamtym roku zaliczyłem Gozo- można tam zobaczyć kilka ciekawych rzeczy.
No nie wierze, moje miasto na Sadolu ^^ nie wiedziałem, że mamy samolot zatopiony
@Askup ja się dowiedziałem z joemonster. Silbert tyle na propagandę wydaje, a o tym cisza...
kkndkkndkknd napisał/a:
Zatopiony wrak AN 2 (ze sztucznymi zwłokami na pokładzie),
Dobra opcja jak ktoś kogoś zajebie. Manekina wywali, wsadzi trupa do kabiny i "Panie, to już tam było".
Ciekawa atrakcja
Może się wybiorę w wakacje, jak będę miał czas
O wiele lepsze są miejsca z rzeczami nie zatopionymi celowo. Obejrzeć np zatopiony myśliwiec zero u wybrzeży jakiejś ładnej wyspy. I to z prawdziwym trupem, nie "atrapą" .To co tu widzimy nie ma takiej duszy. Moim zdaniem szkoda pieniędzy.
Emtecc, Nie mam lambo.Fakt to był zły przykład. Za to w moim wieś-mieście jest jezioro, w którym jest utopiony T-34 (pewnie z załogą ale włazu nikt nie otworzył). W innym zaś nieopodal jest jakiś niemiecki myśliwiec. W takich miejscach mimo gorszej widoczności nurkuje się lepiej. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Nie mam nic do ludzi którzy nurkują gdzie indziej.
Emtecc, Nie mam lambo.Fakt to był zły przykład. Za to w moim wieś-mieście jest jezioro, w którym jest utopiony T-34 (pewnie z załogą ale włazu nikt nie otworzył). W innym zaś nieopodal jest jakiś niemiecki myśliwiec. W takich miejscach mimo gorszej widoczności nurkuje się lepiej. Ale to oczywiście tylko moje zdanie. Nie mam nic do ludzi którzy nurkują gdzie indziej.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie