📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:34
Karalność aborcji - socjalizmu wersja hard. Skoro mielibyście decydować o takiej sprawie jak ciąża "dla dobra dziecka" to czemu nie np. zalegalizować zajęcia cudzego mieszkania "dla dobra obywatela który w przeciwnym razie zamarznie"?
Luqas95 napisał/a:
@ up racja ,ale nie zapomnij że ten dzieciak który ma wady genetyczne wcale tego nie musi przekazać swojemu potomstwu nie zapominaj o tym
Nie musi tylko jeśli dotyczy to wad w genomie jądrowym. Bo jeśli mamy do czynienia z chorą kobietą z mutacją w genomie mitochondrialnym i pechowo mitochondrium posiada wszystkie kopie mtDNA z tym wadliwym genem i pechowo sporo takich mitochondrium trafi do komórki jajowej to dziecko będzie chore.
@Ork
Wiesz kotku że nie wypada rzucać słów na wiatr?
Udowodnij że mówisz prawdę.
Wiesz kotku że nie wypada rzucać słów na wiatr?
Grzegorz.C napisał/a:
@Ork
Wiesz kotku że nie wypada rzucać słów na wiatr?Udowodnij że mówisz prawdę.
ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=mitochondrial+diseases
Wstawiłeś tutaj link do strony na której znajdują się tzw. abstrakty z publikacji naukowych czyli streszczenia owych. Natomiast brak tego na co każdy czeka - ŹRÓDEŁ!
Cóż... Nie moja wina że nie masz dostępu do pełnych tekstów. Plebs tego nie potrzebuje.
Nie musisz mi opisywać tego co zrobisz albo tego co Ci się niedawno stało... Na prawdę, mam gdzieś twoją osobę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie