👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Polskie efekty specjalne V3!
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Na sadistic-u częściej się pojawiają żarty na temat noworodków i aborcji, niż takie filmy. Mimo to warto zastanowić się czasem dzięki takim filmom czym jest aborcja. Leci piwo, pozdrawiam.
Lekarzem nie jestem, ale mam dziwne wrażenie, że każda osoba, która w swojej pracy ma coś wspólnego z dzieciaczkami znajdującymi się w łonie matki, dobrze wie co 'tam' się dzieje podczas zabiegu...
Zabijać- czyli nazywanie rzeczy po imieniu, to nie.
Abortować- jak to 'ludzko' brzmi.
Chyba doła załapałam
Zabijać- czyli nazywanie rzeczy po imieniu, to nie.
Abortować- jak to 'ludzko' brzmi.
Chyba doła załapałam

"[...] co uważa pani za dziecko?"
Dla mnie to nie są doktorzy. A ci, włącznie z tymi za aborcją i "kobiety", które się temu poddały, powinni zostać zabici w możliwie najokrutniejszy sposób.
Dla mnie to nie są doktorzy. A ci, włącznie z tymi za aborcją i "kobiety", które się temu poddały, powinni zostać zabici w możliwie najokrutniejszy sposób.
Coś ty człowieku wrzucił za bzdury?
Aż wstyd!
Oglądałem toto zaindekowane przez portal fronda.
Ale bez jaj!
Daj jakieś uzasadnienie czy cóś?
Aż wstyd!
Oglądałem toto zaindekowane przez portal fronda.
Ale bez jaj!
Daj jakieś uzasadnienie czy cóś?
Zakazać aborcji, skądś musimy ten przyrost naturalny nadrobić, bo inaczej nas brudasy zaleją...
Zxch12, rozumiem, że wady genetyczne też mają nadrabiać? Jak już chcemy robić aborcje, to chociaż niech mają podłoże eugeniczne. Żeby Polski naród był silny i pozbawiony wad rozwojowych.

@ up racja ,ale nie zapomnij że ten dzieciak który ma wady genetyczne wcale tego nie musi przekazać swojemu potomstwu nie zapominaj o tym
@up nie musi w tym pokoleniu ale jego dzieci już mogą. Spało się na biologii czy jak?

"Zauważyłem, że wszyscy którzy popierają aborcję zdążyli się już urodzić."
Ronald Reagan
Ronald Reagan
@up- z tego co wiem najwięcej czarnych aborcji (nieoficjalnych, po cichu) przeprowadza się na... zakonnicach. Dosyć niefortunna sprawa jeśli się weźmie pod uwagę że to strona która broni życia za wszelką cenę i powinna świecić przykładem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie