Z góry przepraszam prawdziwych Polaków, czyli tych, którzy czują więź ze swoim narodem i go kochają, a kładę c🤬ja na z🤬bów co mają w dupie Polskę i Polaków.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-02-05, 23:01
Ja tam Chmiela lubię, dużo ma wartościowych filmów na tym polskim youtube'owym padole rozpaczy.
Dziwny jest, boję się go oglądać, bo buractwo jest zaraźliwe.
filmy o wojsku miał nawet spoko, ale za bardzo się mentorem poczuł... a średnio mu wychodzi.
konto usunięte
2015-02-06, 10:49
urzekła mnie jego historia....
konto usunięte
2015-02-06, 11:00
Ha... Luqas95 wyrasta nam na gwiazdę sadistica. Najpierw "Wałuniew" i "Dubling" ledwie kilka godzin temu w innym poście teraz nieudane zmagania z językiem obcym.
No ale przynajmniej jest wesoło
konto usunięte
2015-02-06, 11:04
Have a shower nie oznacza mieć prysznic, a brać prysznic. Podobnie jest z Welcome to.
konto usunięte
2015-02-06, 11:08
Spoko koleś w sumie. Ale chyba emerytowany pies.
konto usunięte
2015-02-06, 13:00
konto usunięte
2015-02-06, 13:06
@Samudaripen
Chmiel jest zajebisty a Ty spadaj sobie do wulkanu czy tam gdzie sobie chcesz czubku.