Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
O DmC: Devil May Cry bez zbędnych słów
Konto usunięte • 2013-02-08, 21:32
Materiał własny, ale wiem, że na Sadolu ludzie lubią gry i hejt, a tu jest wszystko, bez tracenia waszego cennego czasu (cycki się same nie będą oglądać, rajt?):

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-09, 0:23 7
Zgłoś
kaziolord 2013-02-09, 12:16 1
Gra mi sie podoba ma fajną fabułę, i nak🤬iam w klawisze jak pop🤬lony sk🤬ysyn, ale bym coś wyr🤬ał
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 1:04
kaziolord napisał/a:

Gra mi sie podoba ma fajną fabułę, i nak🤬iam w klawisze jak pop🤬lony sk🤬ysyn, ale bym coś wyr🤬ał

Jak "coś", to może w pobliżu jakaś dziura w płocie jest niezaspokojona
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 10:40 5
Według mnie filmik powinien się skończyć na 2/10.
Zgłoś
Magnic 2013-02-10, 10:43
Seraff,
P🤬lisz, fajna gra. Jeśli dla ciebie młody Dante wygląda jak Bieber (Nazwa własna i do tego imię, a zasady pisowni trza zachować) to może czas kupić okulary?

jem_ser,
Jebłeś jak BongMan w suszarkę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 11:30
DMC to nie gra to sposób na życie masz do wyboru nak🤬iać w klawisze albo nak🤬iać w inne dzieci w amerykańskich szkołach jak grasz dla wyglądu BOHATERA to widocznie za dużo śłuchasz JB skoro ci się kojarzy tylko z nim
Zgłoś
teken 2013-02-10, 12:44 1
Czepianie się o to, że trzeba nap🤬lać w Slasherach.
Co za debil.

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 12:52 1
Nazywanie swoich widzów per "idiota" to świetny sposób na zyskanie popularności! Ludzie uwielbiają kiedy im się ubliża!

@Magnic
AI pisane patykiem po ziemi.
Poczucie grawitacji nie istnieje.
30 FPS cap.
Dialogi i postacie jakby tworzone przez gimbusa. (przykład: Demony które mają kilka milenów wysławiają się zdaniami w rodzaju "FUCK YOU" albo Vergil chwali się że ma "większego c🤬ja" [SIC!])
Dla mnie to wystarczy by uznać to za c🤬jową grę, tym bardziej jeśli ta gra to reboot.

@Carnom
Styl życia, eh? Nawet nie wiesz, że gadasz o innej grze. Jest różnica między DMC a DmC.
Zgłoś
PyskatySkurwiel 2013-02-10, 13:09 1
Piwko za ostatnie zdanie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 13:35 1
I tak większość osób powiedziała ze DmC jest zj🤬e mimo że nawet nie grali ale cóż.
Zgłoś
Magnic 2013-02-10, 14:37
Din napisał/a:

@Magnic
AI pisane patykiem po ziemi.
Poczucie grawitacji nie istnieje.
30 FPS cap.
Dialogi i postacie jakby tworzone przez gimbusa. (przykład: Demony które mają kilka milenów wysławiają się zdaniami w rodzaju "FUCK YOU" albo Vergil chwali się że ma "większego c🤬ja" [SIC!])
Dla mnie to wystarczy by uznać to za c🤬jową grę, tym bardziej jeśli ta gra to reboot.

1. Po to są poziomy trudności, jak grasz na supereasy to się nie dziw.
2. To jest slasher a nie opowiadanie o naturalności świata. Czego ty się spodziewasz po grasz z serii DMC? W większości gier H'n'S nie ma praw fizyki albo są one zatarte.
3. Nie wiem jaki masz sprzęt ale chyba widział już wiele potopów.
4. Pegi 18 czyli bluzgi i krew są na porządku dziennym. Jeśli dla ciebie odwzorowanie piekła gdzie nie ma reguł ma być niczym zjazd flegmatycznych humanistów to zapraszam na przechadzkę z Darwinem. Tym bardziej, że główne postacie są młode a co za tym idzie nie usłyszysz p🤬lonego Mickiewicza tylko co najwyżej k🤬a jako przecinek.

Jak nie wiesz co to są gatunki gier to co się dziwić, że nie potrafisz poznać dobrej gry z danego gatunku.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 14:56
kaziolord napisał/a:

fabuła?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 15:25
Ale się wk🤬iłem.
Aż sie zalogowałem.
CO, chcesz podrabiać rage-cenzje IIJERiiCHOII....
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-10, 15:42
trolzxcvbnm napisał/a:

Ale się wk🤬iłem.
Aż sie zalogowałem.
CO, chcesz podrabiać rage-cenzje IIJERiiCHOII....

Eeee... szczerze? Nie znam gościa, a z filmikami, które mi wyskoczyły po wpisaniu tego nicka na YT nie widzę żadnego związku. Tym bardziej, że jego materiały mają po 10 min. Chyba, że mówisz jeszcze o kimś innym...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie