👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no bo usa piją takie sikacze, że trzeba wypić tego z 20L zanim klepnie.
Fajny kibel. Zauważcie że woda i odpływ na przodzie muszli. Taka muszla to obecnie w Polsce rzadkość. Obecnie cały odpływ i "Lustro wody" są na środku. Widzę wady obecnych rozwiązań. Obecnie kupa wpada od razu do wody więc jeżeli masz dziecko nie możesz dostrzec czy np. ma owsiki. Poza tym wpadająca kupa często ochlapuje sam odbyt więc podczas wycierania może być niebezpiecznie. Co tutaj się rozpisywać. Zdarzało mi się, że na skutek rozchlapanej wody na tyłku papier się namoczył i podcieranie kończyło się palcem w dupie

Angel napisał/a:
O jeden kileonek za dużo
i się przelało
Przynajmniej wiemy komu

Nie ogarniam co jest w tym takiego żeby nagrywać? Na większości imprez znajdzie się jeden gość który puści pawia. Nic nadzwyczajnego. Ten na dodatek poczuł kiedy go zbiera i kulturalnie poszedł do kibelka, nie nabrudził, nie obrzygał ani siebie ani innych.
Polecam tego imprezowicza
Polecam tego imprezowicza

Co to amerykańce takie duże domy mają? Tam jest chyba ze
150m2, i pewnie drugie tyle na piętrze wyżej.
150m2, i pewnie drugie tyle na piętrze wyżej.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie