Miał 3-promile gdy znaleźli go policjanci na środku drogi
Czemu ludzie sobie to robią?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Najlepsze że jak się nie przyzna że kierował tym zestawem to c🤬ja mu zrobią 😅
ale że koń sam nie wróćił do domu? co za świnia.
Myxxer napisał/a:
alkomatem
Alkońmatem 😁
Panie władzoooo - to koń miał 3 promile i puścił bąka..... iiiii tak mnie powaliło, żeeeee nic nie pamiętam.
Nie rozumiem dlaczego doj🤬i się do kolesia. Przecież koń był trzeźwy.
Słaby koń. Mój pradziadek miał takiego, że sam do domu trafił i jeszcze pod dachem z wozem stanął, więc dziadek się mógł do rana smacznie wyspać nawet w deszczową pogodę.
schum84 napisał/a:
Ale ze kon mial 3 promile ? A jak to zbadali ?
Palec w dupę i organoleptycznie.
Amdusjasi napisał/a:
Jak u Barei, koń też pewnie pijany
Koń na pewno pijany bo trzeźwy to by trafił do domu a nie stawał w poprzek na środku drogi.
To ma ze 3 albo 5 lat, ale fajne
Fx12 napisał/a:
Brawa dla Policjanta co umiał "powozić" i fachowo zjechał zestawem na pobocze.
"Zestawem" 👍
Fx12 napisał/a:
Brawa dla Policjanta co umiał "powozić" i fachowo zjechał zestawem na pobocze.
Bo to pies z budy się zerwał tfu tym c🤬jom
K🤬a, to jakiś podróżnik w czasie? Na pomorzu już takich nie widuję...
Przez takiego chama małorolnego czereśniaka zginoł mój znajomy .Pijanyw trrzy dupy wyjechal chłopakom oni zaczeli chamować wiebali sie w ten wóz a dyszel wpadł do środka i trrafił kierowcę w głowę .Był stan krytyczny fragment czaszki usunięty roślina .Lekarze mowili że lepiej odłączyć ale matula jego zgłupiała nie pozwoliła i tak leżał kupę lat .Jakieś 10 lat temu pytałem się o niego ziomka to mówił mi ze dalej roslina.
Ciekawe czy zarekwirują mu pojazd