Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:06
xrzyy 2025-07-12, 20:05 1
achimos1985 napisał/a:

Weź z tymi wysrywami idź na ruskie forum

zapewne tam czujesz się najlepiej, więc droga wolna
Zgłoś
majeńka 2025-07-12, 20:14 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Heliar 2025-07-12, 20:21 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
majeńka 2025-07-12, 20:31
Zgłoś
krzysiek19b78 2025-07-12, 20:42 4
mnie tylko przeraża to że to bezmózgie , paplające nie tylko ma prawa wyborcze le jest w wieku w którym pewnie wkrótce się rozmnoży
Zgłoś
turor 2025-07-12, 20:53 8
Zgłoś
JoSeed 2025-07-12, 20:58 3
Zgłoś
pazuzu 2025-07-12, 21:24 1
Parada równości? 🙂 Same pedały tam idą 💁‍♂️
Zgłoś
dr.qiub 2025-07-12, 21:27 2
lawenda1080 napisał/a:

Polska dla Polaków

I Litwinow!
Zgłoś
WujekZpiwnicy 2025-07-12, 21:27
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2025-07-12, 21:30 6
Zgłoś
Shaolin_Majster 2025-07-12, 21:42 5
Jako że mój poprzedni post został usunięty to napiszę jeszcze raz.

Szmaty! 👿
Zgłoś
Heliar 2025-07-12, 21:55 1
JoSeed napisał/a:

KAŻDY MA PRAWO DO WYPOWIEDZI I WŁASNYCH PRZEKONAŃ...
Proszę, proszę... czyżby tęczowi też ?

Tęczowy też, takie prawo, takie zasady. Co nie zmienia faktu, że nie popieram, nie akceptuję i rzygam na widok każdego wykolejeńca, czy to na prawo czy lewo. Według zasady żyj i daj żyć, dopóki nikt mi na chama z papciami swoich wynaturzeń ideologi nie wciska, może robić co chcę. Niestety ostatnimi laty do tęczowych to nie dociera, na siłę szukają akceptacji.
Zgłoś
JoSeed 2025-07-12, 22:03
Heliar napisał/a:

Tęczowy też, takie prawo, takie zasady. Co nie zmienia faktu, że nie popieram, nie akceptuję i rzygam na widok każdego wykolejeńca, czy to na prawo czy lewo. Według zasady żyj i daj żyć, dopóki nikt mi na chama z papciami swoich wynaturzeń ideologi nie wciska, może robić co chcę. Niestety ostatnimi laty do tęczowych to nie dociera, na siłę szukają akceptacji.

Zgadza sie, też wychodzę z założenia: żyj i pozwól żyć innym. A od tego mam rozum oraz wierzę w pewne wartości, że nawet jak mi ktoś wciska jakikolwiek kit, z ktorym nie jest mi po drodze - umiem to zignorować lub odrzucić na spokojnie.
Zgłoś
goslaw3 2025-07-12, 22:16 1
birddog102 napisał/a:

Ciekawe czy będą takie mądre jak je będzie ubogacał kultorowo, jakiś pontonowy turysta

nalezy im sie jak psu kosc!!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem