widać throat gagging, aż młody się zrzygał
podpis użytkownika
lizać c🤬y
podpis użytkownika
Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Wy wszędzie widzicie "lody" i "cycki" :|
Czasami wydaje mi się, czytając wasze komentarze, że jestem całkiem normalny.
Czasami wydaje mi się, czytając wasze komentarze, że jestem całkiem normalny.

Nie, po prostu jeszcze nie mam tak zrytej psychiki jak np. Ty.
A co do moich upodobań, to mam inne ośrodki uwagi, które przyciągają mój wzrok u kobiet.
A co do moich upodobań, to mam inne ośrodki uwagi, które przyciągają mój wzrok u kobiet.

@Up to chyba Sadistic nie jest strona dla ciebie. Sorry bro...
Pomijam fakt, ze to obraża moje uczucia religijne bo przecież bym nie wchodził na ten portal ale k🤬a, no to jest tak odkrywczo-sadystycznie-śmieszne, że musi zaśmiecać sadola?

podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
Aż mi się przypomniał błąd w moim spisie podręczników do 6 klasy, gdzie zamiast "Jezus uczy i zbawia" napisali "Jezus uczy i zabawia"

Niby tam jest suchar (na koszulce dzieciaka), ale piwo będzie
Niech zgadnę. Skrzela, płetwy i oczy z boku łba?

dioen napisał/a:
Niech zgadnę. Skrzela, płetwy i oczy z boku łba?
podpis użytkownika
Ajaje kokodżambo

Gszysztow napisał/a:
Pomijam fakt, ze to obraża moje uczucia religijne bo przecież bym nie wchodził na ten portal ale k🤬a, no to jest tak odkrywczo-sadystycznie-śmieszne, że musi zaśmiecać sadola?
![]()
No to faktycznie musisz mieć coś nie tak z psychiką, skoro wziąłeś to na serio. Idź bronić krzyża, bo babcia się niecierpliwi.
dioen napisał/a:
To jest sadistic. Nikogo nie obchodzi, że ty jestes..hmm..."normalny"