Wolna interpretacja filmu krążącego w sieci od pewnego czasu. Z mniej lub bardziej adekwatnym komentarzem.
Przed katastrofą smoleńską było podobne słownictwo.
Nie wyobrażam sobie języka polskiego bez tej drobnej "K🤬y". Jakby autor filmiku miał określić swoje uczucia pozostałymi słowami w słowniku to by epos musiał napisać. Pan Tadeusz powstał z pewnością dlatego że Mickiewicz chciał idealnie odzwierciedlić głębie swoich uczuć spowodowanych przez niekorzystną sytuacją geopolityczna Polski-a wystarczyła drobna K🤬a
Q................s
2012-02-18, 23:24
@up
A wyobrażasz sobie coś takiego powiedzmy u mechanika? Pan Stanisław nie potrafił wyrazić ogromnego bólu jaki go spotkał po uderzeniu młotkiem w palec. Chciał swoją niezwykle ekspresyjną wypowiedzią w dość delikatny sposób podzielić się ze światem swoimi uczuciami. Niestety zdołał tylko powiedzieć "NO ŻESZ K🤬A J🤬A MAĆ!"
H................j
2012-02-18, 23:46
W tej sytuacji raczej ciężko wyrazić swoje zdanie w inny sposób przy jednoczesnym zwróceniu uwagi osób postronnych, w dodatku tak (o zgrozo) donośnie, nieprawdaż? Chyba, żeby wulgaryzm zastąpić wulgaryzmem, ale to nie zmieniłoby stanu rzeczy w stopniu, w jakim byśmy tego wymagali. K🤬a.
Widać że maszynista jest punktualny, nie hamował bo nie chciał się spóźnić. Powinien dostać jakąś podwyżkę, albo chociaż jakiś bon na benzynę.
podpis użytkownika
"...Za sprawę mojej Ojczyzny,
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
@Tristan88, sądzisz że wyhamowałby na odcinku pięciu metrów? W domu wszyscy zdrowi?
a................k
2012-02-19, 2:36
zmien nazwe tematu..
krzaczek5 napisał/a:
zmien nazwe tematu..
Po c🤬j?
Tyler. napisał/a:
Po c🤬j?
bo caps bije po oczach...
poprawiłem
Pener666 napisał/a:
bo caps bije po oczach...
poprawiłem
Teraz nie ma tej dramaturgi...
Cytat:
Teraz nie ma tej dramaturgi...
mogę jebnąć wykrzyknik jeszcze
Pener666 napisał/a:
mogę jebnąć wykrzyknik jeszcze
Nie podpuszczam Cie ale, dajesz. Nawet trzy
A................h
2012-02-19, 3:17
"I czego stoisz na torach?!"
by Karol K.
m................a
2012-02-19, 11:07
co wam tak przeszkadza ten capslock? czasem jego użycie jest niezbędne do wyrażenia emocji...