Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:34
nwonigers 2018-01-21, 1:13 43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
GlassEdi 2018-01-21, 1:17 4
Tego się nie da obejrzeć tylko raz. Gratuluję kalectwa do końca życia.
@up to nie fejk, sam nagrywałem.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-21, 1:34 2
fake fake fake
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-21, 2:11
"Fiucie!!! You style of life?!!!!" Jakoś tak, expertem od Azjatyckiego nie jestem. Ale raczej, tak na polski się tak to się właśnie przekłada.

Szkoda OP'a tak czy siak
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-21, 2:58 2
A mi się podoba. Filmik miał rozbawić i to się skośnookim udało, łap piwo
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-21, 7:49 6
up jak może cię fejk bawić ?

frajer jesteś ?
Zgłoś
gurup 2018-01-21, 10:44 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Jiggaman 2018-01-21, 11:23 2
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-21, 14:09 4
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-22, 23:50
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem