📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

sądzę iż zaraz znajdzie się grupa pajaców wierzących w boga którzy będą hejtować tą ,,śmiesznie opowiedzianą prawdę"

Animacja fajna, ale najlepszy jest język. Wulgarny, acz na swój sposób "inteligentny".
@Bura, może pora zbadać prostatę?
@Bura, może pora zbadać prostatę?

Nie wiem czemu tak uwielbiam słuchać tekstów po rosyjsku, szczególnie takich z przekleństwami

I jeszcze jedno, dzisiejsze przekłady biblii są bardzo przekształcone w porównaniu do oryginału. Wiem, bo ksiądz nam w klasie na religii mówił, że "usunięto niepotrzebne fragmenty", i ogólnie oryginały się zachowały, ale są w Watykanie.
Zastanówcie się, czy na prawdę chodzi o "niepotrzebne fragmenty" czy może o coś innego, np. opis świata mówiący, że Ziemię podtrzymują żółwie? 2000 lat temu wszystko mogło się utworzyć głowie takiego jebniętego kaznodzieja.
Zastanówcie się, czy na prawdę chodzi o "niepotrzebne fragmenty" czy może o coś innego, np. opis świata mówiący, że Ziemię podtrzymują żółwie? 2000 lat temu wszystko mogło się utworzyć głowie takiego jebniętego kaznodzieja.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie