Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
O kibicach dla kibiców-Prawdziwy wizerunek kibica!!!
Konto usunięte • 2013-06-12, 20:45
Prawdziwy wizerunek kibica!!!

SŁOWA:
gen.Sławomir Petelicki o kibicach
pł‚k. Jan Podhorski o kibicach

MUZYKA:
audiomachine -final hope-
Kategoria
Ludzie i blogi
Licencja
Standardowa licencja YouTube
Zgłoś
kubawislak 2013-06-13, 0:11 2
Krótkie pytanie: Czy kibol kiedykolwiek któremukolwiek z was spuścił wpier**l? Jak się piorą to na siebie i najczęściej w lesie i to z zasadami przypominającymi MMA...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-13, 0:16 5
kubawislak napisał/a:

Krótkie pytanie: Czy kibol kiedykolwiek któremukolwiek z was spuścił wpier**l? Jak się piorą to na siebie i najczęściej w lesie i to z zasadami przypominającymi MMA...

Znam wiele przypadków i sytuacji ( w tym osobisty ), że grupa 15 osób chciała nap🤬lić zwykłych mieszkańców miasta wracających od rodziny bądź imprezy a za co? bo nie szedłeś ulicą, gdy oni szli całą szerokością chodnika.
Zgłoś
broniu 2013-06-13, 0:17 2
kibole zawsze na propsie, bo im o Polskę chodzi! JKS!

Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-13, 0:41 8
Z całym szacunkiem - ale ktoś tu sobie jaja robi. Mój kolega na tym weekendzie został skopany przez dwójkę pseudokibiców wisły, w wieku około 19-20 lat. "Bo trzeba być twardym". Chłopak ma teraz zwichnięty łokieć, zastanawiają się czy przypadkiem główka kości promieniowej nie jest uszkodzona. Grozili mojej koleżance że ją pobiją. Normalnie za nic, niczego nikt z nas złego nie robił.

Ale tak, wspierajcie tych ludzi, wspierajcie. No przecież k🤬a nie chodzą po nocy z nożami w bandach po dziesięciu i nie chcą wp🤬lić każdemu kto jest na ulicy.
Zgłoś
maksym_gorki 2013-06-13, 1:12 2
Gdy już opadnie kurz po pompatycznym podkładzie, ciekawe co ci kibice-patrioci (w zdecydowanej większości prawicowi) powiedzą na to, że śp. gen. Petelicki przez 30 lat był agentem SB?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-13, 1:33
K🤬a, sam już nie wiem po której stronie się stawić.... Sadistic.pl POMOCY !!!!
Zgłoś
KurwaRomantyk 2013-06-13, 2:12 1
Ja p🤬lę ile tu ścierwa. Do gazu kibole, do gazu.
Zgłoś
kmalina 2013-06-13, 8:36
Kibole (nie normalni kibice) sp🤬...ć bo przez was nie można normalnie jechać do innego miasta albo spokojnie iść po partku. Patrioci jak z koziej dupy trąba....
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-13, 9:53
Kibic to brakujące ogniwo w teorii Darwina
Zgłoś
Constantinus 2013-06-13, 10:48
Tylko że wielu "kibiców" przyjmuje złą ideologie... dla dużego odsetku ich człowiek ateista bądź nie katolik który się nie zgadza a nawet jeśli zgadza z nimi to od razu lewak.... to jest smutne...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-13, 11:04 5

Prawda jest taka, że większość społeczeństwa gardzi kibucami dla tego że miła z nimi kontakt.
Kibole to nie są k🤬a endemity z Borneo, które na żywo widziało parę osób a reszta społeczeństwa ogląda ich tylko w TV. I to nie złe media, robią kibolom czarny pijar, tylko kibole ciężko zapracowali na taką opinie, zdemolowane przystanki, wymalowane ściany (swoją drogą to co te z🤬by wypisują na murach doskonale oddaje ich poziom intelektualny), burdy, pobicia. Mieszkam w Krakowie, i tej dresiarni jest tu od zaj🤬ia, i to oni dokonują najwięcej przestępstw, jak ktoś zostanie pocięty albo pobity (również ze skutkiem śmiertelnym) to można w ciemno strzelać że to szalikowcy.

Ten filmik to straszna manipulacja. Tak bardzo prześladowani ;_;
Zgłoś
flyier 2013-06-13, 11:28
Ten argument ze tacy ludzie by bronili ojczyzny jest z dupy, 50 lat temu owszem, ale jak dzis wybuchnie wojna to nie bedzie zadnych inwazji spadochroniarzy, a ci wszyscy ludzie honoru beda sie chowac po dziurach modlac sie by nie jebła w nich jakas rakieta.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-06-13, 11:41
Możecie mnie nazwać hejterem, ale dla mnie to są pop🤬lone k🤬y bez mózgu.
Zgłoś
EdmundKemper 2013-06-13, 12:37
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Tyle w temacie internetowych znawców społeczeństwa.
Zgłoś
Alonso 2013-06-13, 14:12 1
Ja p🤬lę. Ale się wzruszyłem. Idę na mecz Arki Gdynia ze Śląskiem. Będę bronił kraju.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie