O kibicach wypowiadają się:
*Janusz Korwin Mikke
*Ś.P. gen. Sławomir Petelicki
*gen. Zbigniew Ścibor - Rylski
*płk. Jan Podhorski
Jedna z najbardziej ośmieszanych i krytykowanych grup społecznych w Polsce, ale czy to właśnie nie oni będą bronić naszych tradycji, wartości i kultury w chwili zagrożenia ? Czy może to będą studenci europeistyki

?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nejm
2013-06-02, 11:32
1000 piw powinno być. Już nawet nie za sam temat o kibicach, a za persony i ich postawę, którą nie wszystkim było dane reprezentować po dzień dzisiejszy.
Jeszcze Polska nie zginęła póki my Żyjemy !
konto usunięte
2013-06-02, 11:33
@up
Może od razu pierdyliard piw? -,-
konto usunięte
2013-06-02, 12:09
konto usunięte
2013-06-02, 12:11
a szkoda mi sił na tego Korwina króla
konto usunięte
2013-06-02, 12:16
To jest prawda kto będzie bronił kraju ? wy siedzą przed komputerami całe dnie ? a może stare dziadki ? a może pedały i nerdy ? żałosne jesteście..
Większość kibiców popiera R🤬a Narodowy to chyba Korwin Krul już ich nie lubi bo to "socjaliści" :<
konto usunięte
2013-06-02, 12:23
Oczywiście lewackie ścierwo pewnie zaraz powie, że Petelicki to idiota bo mówi to samo co Korwin
Filmiki super! Przy słowach gen. Zbigniew Ścibor - Rylskiego się wzruszyłem. Świetny temat!
PS:
mazi napisał/a:
a szkoda mi sił na tego Korwina króla
O, lewica nauczyła się ortografii w końcu.
konto usunięte
2013-06-02, 12:35
@zlomiarz666
Na 8 komentarzy zawsze znajdzie się idiota, czyli Ty..
Oni będą w zdecydowanej większości mięsem armatnim. To mieli na myśli:
Janusz Korwin Mikke
Ś.P. gen. Sławomir Petelicki
gen. Zbigniew Ścibor - Rylski
płk. Jan Podhorski