👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra nadworni inżynierowie sadola
Na takie okazje przydał by się wykrywacz brudasów. Coś detektor dymu/CO/gazu.
Ma ktoś jakiś pomysł?
Ma ktoś jakiś pomysł?
b0r000 napisał/a:
Dobra nadworni inżynierowie sadola
Ma ktoś jakiś pomysł?
Wysil węch.

Kto nigdy nie siedział nago na dachu albo w szafie niech pierwszy rzuci kamieniem

@NoikVon
C🤬j CI w dupe. Mam nadzieje ze ktos CI tez posunie kobiete.
C🤬j CI w dupe. Mam nadzieje ze ktos CI tez posunie kobiete.
Cytując poetę: Jebcie, jebcie moje dziatki, ja j🤬em wasze matki i to właśnie z tej przyczyny wy jesteście sk🤬ysyny:)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie