Wczorajsze latanie wokół komina pierwsze w tym sezonie a o mały włos mogło być ostatnie.
Mój pierwszy materiał własny
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-24, 20:46
Akurat na początku nagrania jest pokazana predkość 99 km/h więc jest przekroczenie (przed ograniczeniem na takich drogach mozna 90 jakby ktoś nie wiedział) . Tylko że prędkościomierze nie są homologowane i nie mogą służyć do ujawniania/wykrywania wykroczeń drogowych. Pozatym ten kto nigdy nie przekroczył prędkości niech pierwszy rzuci kamieniem.
konto usunięte
2014-02-24, 20:54
Pewnie piesek nie patrzył w lusterka
czemu nie umarłeś pozdrawiam
a tak w ogóle to nie masz tam mph czasami?
konto usunięte
2014-02-24, 21:32
@spiepszaj_dzbanie chłopie to ty chyba nigdy nie uderzyłeś w psa skoro mówisz że sprej cokolwiek załatwi. Miałem zderzenie z gołębiem ok. 90km/h. Maska do klepania, pęknięta chłodnica i grill oraz kilka kabelków do wymiany. Przy takiej prędkości cokolwiek na drodze co waży 2kg może wbić ci się do środka auta lub spowodować że na szybie pojawi się pajączek i próbując hamować wylądujesz w rowie lub na barierze.
konto usunięte
2014-02-24, 21:39
Beka jakby uniknął zderzenia z motocyklem a nie uniknął zderzenia z samochodem Hehe
konto usunięte
2014-02-24, 21:39
Oj tam zaraz na harda. Na youtube jest filmik jak gość przy ponad 85mph przydupia w młodą sarnę (która notabene jest większa od tego psiaka) gość na moto rozwalił ją, a sam przy tym zachował równowagę. Przypuszczam, że na tym filmie ufajdałbyś jedynie motocykl i nic poza tym.
youtube.com/watch?v=cZAjJ-g0UDw
konto usunięte
2014-02-24, 21:41
Ładna pogoda
konto usunięte
2014-02-24, 21:46
Zamontuj tą kamere na kask, nie bedzie sie telepać jak psu jajca. I piwo za Fz bo też takim jeżdże.
ten prędkościomierz jest wyskalowany w milach czyli jedzie dużo za dużo, co prawda mój monitor jest stary ale tak to właśnie widzę, zresztą niech właściciel się wypowie..
konto usunięte
2014-02-24, 22:43
LWG