👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
up
jestem podobnego zdania, do tego powinien wrzucić wsteczny dla pewności że nic nikomu nie powie.
jestem podobnego zdania, do tego powinien wrzucić wsteczny dla pewności że nic nikomu nie powie.
gerwazy
widzę , że jesteś albo trollem albo przygłupem.
Jest ciemno, rowerzysta porusza się po drodze publicznej, huy mnie obchodzi że dzieciak itp. Ma być dobrze widoczny dla innych osób poruszających się po drodze.
A i zmień płytę z tą gimbazą bo powtarzasz się
widzę , że jesteś albo trollem albo przygłupem.
Jest ciemno, rowerzysta porusza się po drodze publicznej, huy mnie obchodzi że dzieciak itp. Ma być dobrze widoczny dla innych osób poruszających się po drodze.
A i zmień płytę z tą gimbazą bo powtarzasz się
w Polsce jazda w nocy jest przesrana...
Niektóre przejścia dla pieszych są tak beznadziejnie usytuowane i słabo oświetlone że nie widać że wgl jest... (znaki o przejściu za drzewami)
A i jeszcze idiota taki wyjdzie Ci przed samą maskę bo ON MOŻE TUTAJ PRZEJŚĆ !!!
Niektóre przejścia dla pieszych są tak beznadziejnie usytuowane i słabo oświetlone że nie widać że wgl jest... (znaki o przejściu za drzewami)
A i jeszcze idiota taki wyjdzie Ci przed samą maskę bo ON MOŻE TUTAJ PRZEJŚĆ !!!
Wina rowerzysty ewidentna, ale wydaje mi się, że gościu samochodem jechał zdrowo powyżej 50km/h a wyglądało to na teren zabudowany.

ellsworth mają obowiązek tak samo jak piesi ale mają to w dupie a policja też ma w dupie karanie za brak kamizelki. Kilka miesięcy temu wprowadzono te prawo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie