Metalowiec tez człowiek, podobno. Rozważanie na temat tej zacnej subkultury prowadzone przez karavka,
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Az mnie brzuch rozbolał, tylko nie wiem czy to przez film czy srać mi sie chce
Też mnie ta sprawa z kotami nurtuje już od dobrych paru lat... o co tu chodzi? Słucham metalu już trochę czasu i ani ja, żaden mój znajomy, ani nawet jakikolwiek muzyk na koncercie kota nie zjadł, ba nawet o tym nie wspomniał. Więc pytanie do ekspertów: skąd to się wzięło???
Karavek nie znajdziesz tu sympatii i zrozumienia.
Idź być rudy gdzie indziej, najlepiej w dupie na półce - po lewej stronie.
rockface123, żalisz się czy chwalisz , poszukaj w mieście jakiegoś psychologa i z nim pogadaj o twoich problemach .
Chudy_lis napisał/a:
Karavek nie znajdziesz tu sympatii i zrozumienia.
Uwielbiam takich ludzi bez dystansu :d Jesteś tak prostym człowiekiem że z rudego zrobiłem się niebieski
Metalem byłem, metalem jestem i będę, o jedzeniu kotów nie słyszałem ale...
Znam świetny przepis na jogurt z kota, jak ktoś chętny to:
Smacznego
Znam świetny przepis na jogurt z kota, jak ktoś chętny to:
Smacznego
Z metalu jakby nie patrzeć wyrasta się..pozostaje sentyment lecz obiera się zazwyczaj inny kierunek muzyki.
Co do autora filmiku.. wnioskuję, iż jest to jakiś lekko opóźniony intelektualnie człowiek, temu tak emocjonalnie podnieca się w swoim filmiku.
Jeszcze ten soad w przerywnikach, ludzie. Co to ma wspólnego z metalem?
..i te jedzenie kotów, ku*a. Pewnie tak samo przywiązujecie do tego wagę, jak do swoich problemów w stylu 'co dzisiaj nałożę na siebie by wszyscy zobaczyli, że jestem metalem'.
Co do autora filmiku.. wnioskuję, iż jest to jakiś lekko opóźniony intelektualnie człowiek, temu tak emocjonalnie podnieca się w swoim filmiku.
Jeszcze ten soad w przerywnikach, ludzie. Co to ma wspólnego z metalem?
..i te jedzenie kotów, ku*a. Pewnie tak samo przywiązujecie do tego wagę, jak do swoich problemów w stylu 'co dzisiaj nałożę na siebie by wszyscy zobaczyli, że jestem metalem'.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie