👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Osa bez głowy na głównej.
Kolejny będzie pies z obsraną dupą.
To na dzidzie.
KapitanBomba74 napisał/a:
uważasz,że jak przyjdą platformersy to będzie tanio?przekonasz się w jak wielkim jesteś błędzie i odrazu zaznaczam,nie jestem żadnym pisiorem,jedni i drudzy nie mogą bez siebie istnieć,a z nas robią debili
Platforma to najwięksi kłamcy z nich wszystkich, także akurat to macie gwarantowane - jeśli by wygrali jakimś cudem wybory to od razu wiek emerytalny pójdzie do góry, wszystkie świadczenia socjalne zostaną powoli redukowane i jeszcze jedno wam powiem uwaga: podatki wzrosną, a inwestycje w to co ważne zmaleją. Takimi oni są magikami.

35i napisał/a:
To na dzidzie.
Tylko czy aby sranie psem na dzidzię, pod jakiś paragraf nie podpada? Kolegę teraz namawiasz, a jak przyjdzie co do czego i przypał będzie to się go wyrzekniesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie