Jestem ekspertką. Osa zobaczyła co się odp🤬la w Polsce i nic chciała więcej na to patrzeć.
psotna_c🤬ka napisał/a:
Jestem ekspertką. Osa zobaczyła co się odp🤬la w Polsce i nic chciała więcej na to patrzeć.
a co takiego odp🤬la się w Polsce?
Chyba jeden z najlepszych, jak nie najlepszy kraj do życia - na świecie.
ratford napisał/a:
Chyba w życiu za granicą nie byłeś, albo masz wybitnie niskie standardy. Dla władzuchny i ich rodzin to faktycznie zapewne lepszego miejsca na świecie nie ma. Dla reszty - drożyzna i urzędy trzymające się na sznurku od snopowiązałki.
ratford napisał/a:
Z tym najlepszym krajem do życia to nieźle odleciałeś, ale generalnie patrząc na inne sp🤬oliny europejskie, to życie w Polszy nie jest takie złe ( przede wszystkim jest bardzo bezpieczne)... gdyby nie ta p🤬lona drożyzna, którą pisiory rozkręciły... Owszem, w innych krajach też jest obecnie drożyzna ale dzięki pisiorowi polaczki zaczęły przodować w kołchozie europejskim pod względem inflacji!
Co do gównianej wstawki - do pieca.
Baronessa napisał/a:
Z tym najlepszym krajem do życia to nieźle odleciałeś, ale generalnie patrząc na inne sp🤬oliny europejskie, to życie w Polszy nie jest takie złe ( przede wszystkim jest bardzo bezpieczne)... gdyby nie ta p🤬lona drożyzna, którą pisiory rozkręciły... Owszem, w innych krajach też jest obecnie drożyzna ale dzięki pisiorowi polaczki zaczęły przodować w kołchozie europejskim pod względem inflacji!
Co do gównianej wstawki - do pieca.
uważasz,że jak przyjdą platformersy to będzie tanio?przekonasz się w jak wielkim jesteś błędzie i odrazu zaznaczam,nie jestem żadnym pisiorem,jedni i drudzy nie mogą bez siebie istnieć,a z nas robią debili
Sk🤬iel oderwał owadowi głowę od tułowia pozostawiając łańcuszek nerwowy (brzuszny). Owad (bez czynników zewnętrznych) zdechnie wskutek braku dopływu krwi do ośrodka nerwowego przez przerwanie naczynia grzbietowego (przechodzącego w podłużne rurkowate serce). Takie obrażenia owad mógł odnieść będąc dociskany do ziemi przyłożoną na sztorc kartką papieru na wysokości połączenia głowy z tułowiem.
Mam nadzieję że sadysta który mu to zrobił będzie zdychał długo i powoli.
Mam nadzieję że sadysta który mu to zrobił będzie zdychał długo i powoli.