A tak na serio- K🤬a, kiedyś za dawnych lat na Sadolu w dokumenatch była trzyczęściowa seria o ofensywie alianciej w lasach, chyba ardeńskich, pod koniec II wojny światowej. Kolo opisał to zajebiście, a ja nie mogę niczego znaleźć, ktoś pomoże?
podpis użytkownika
Jak w Zairze zarządzanym przez talibów, i tak dzień za dniem...

Za obrazę Lechitów i jaszczurczą propagandę, natychmiastowa egzekucja. Jakaś tam blokada jest zbyt prymitywna by uniemożliwić przedarcie się okrętów.
Tak na prawdę to powracają wielcy Lechici. Odkryli, że Reptilianie podbili ich ojczystą planetę i lecą z odsieczą. Niestety Reptilianie nałożyli blokadę czasoprzstrzenną na nasz układ i okoliczne, aby zablokować napędy hiperprzestrzenne Lechitów i przygotować obronę przed flotą. Illuminati to tylko przykrywka dla działań Reptilian.
Lehici są potężni, że c🤬j. Ostatnio spuścili srogi wp🤬l nekromongerom. Pojmali żywcem Lorda Marshalla, który służy teraz jako zlew na spermę w burdelu na czołowym okręcie lechickiej floty. C🤬lą go gwiezdni palacze jak kończą zmianę pod pokładem gdzie rzucają galaktyczny wungiel do kotłów napędzających hiper napęd.
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.-Ernest Hemingway

Swoją drogą to ciekawe, że ten- jakby nie było- nagły wylew różnej maści filmików i publikacji o tzw. Lechitach, wywołał przeciwną równie nagłą reakcję wyśmiewającą. Jest to ciekawe bo jeżeli widzę coś durnego, abstrakcyjnego i przeczącego logice, to co najwyżej wzruszę ramionami jednocześnie się uśmiechając, a nie będę wchodził w polemikę (nawet jeżeli ktoś przedstawia to jako niewinne "nabijanie się". No ale może to tylko ja.
Ale że o co chodzi?