wole niemców niż anglików i hamerykanów bo oni nas przynajmniej jawnie wykorzystywali i nienawidzili a nie jak reszta udawali przyjaciół.
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
podpis użytkownika

,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
Shaggy93 napisał/a:
wole niemców niż anglików i hamerykanów bo oni nas przynajmniej jawnie wykorzystywali i nienawidzili a nie jak reszta udawali przyjaciół.
Wolę angoli i amerykanów, niż niemców, z prostej przyczyny, z nimi nie graniczymy.
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
za obrazę szwabów nawet czar... tzn afroamerykanin dostanie ode mnie piwo!
podpis użytkownika
Rock.
100% racji Shaggy. Anglosasi doja Polakow a my ich za to kochamy. Niemcy przynajmniej byli szczerzy. Lepiej miec wroga Niemca niz Anglika.
Niemieckie jedzenie jest o wiele lepsze niz Anglelska chemia. Kto próbowal ten wie.
Niemieckie jedzenie jest o wiele lepsze niz Anglelska chemia. Kto próbowal ten wie.

ja tam nikogo nie lubję czy graniczy czy nie , koło h🤬ja mi to lata powiedziała grodzka

wyobrażam sobie ten ból poślad jakby coś takiego o Polakach tu zamiescil
TVN i wyborcza niedoścignieni łowcy rasizmu nagle milczą? A no tak, im tylko Polska przeszkadza

Tak sobie czytam komentarze na sadisticu i często sobie myślę "Ale wy wszyscy jesteście poj🤬i".

@Shaggy93
"wykorzystywali", właśnie! Ci ludzie już nie żyją, więc p🤬lenie "tych wole bardziej" jest so gimnazjum
"wykorzystywali", właśnie! Ci ludzie już nie żyją, więc p🤬lenie "tych wole bardziej" jest so gimnazjum