Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 54 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
NWC 2012-11-30, 12:37 58
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 13:28 37
nie żebym coś miał do czapek z daszkiem ale..
zauważyliście że dziwnym zbiegiem okoliczności noszą je:
- dzieci do lat 7
- pseudofani hip hopu w zestawie z dresikiem, czyli wyróżniający się na ulicy idioci
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 13:44 13
A także wszelkiej maści kierowcy sportowcy (rajdowi, formuła1, motoGp, speedway itp.) Ale ich czapeczki w niczym nie przypominają pedalskich fullcapów.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 14:59 4
kierowcy noszą bo muszą - reklamy , kontrakty i placement

ale za to jest jeszcze jedna fantastyczna grupa czapeczkowców
bezdomni i menele
Zgłoś
Cavaran 2012-11-30, 15:40 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 15:42 6
Dodam, że fullcap jest bardzo wygodny i ciepły .
PS. Mam w dupie to co zaraz do mnie napiszecie i dalej będę je nosić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 15:45 2
Zgłoś
HAL-9000 2012-11-30, 15:49 8
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 16:11
Zgłoś
zeto88 2012-11-30, 16:22
@HAL-9000 ale to nie tylko tak w Polsce jest. Jakiś czas temu pracowałem parę lat w holandii jako serwisant komputerowy. Zdecydowana większość, ~90% laptopów i stacjonarnych miała nadal swoje naklejki informacyjne (jaki procek, grafa itd.), mimo tego, że były w użytku spory kawałek czasu. Więc jak widać nie tylko Polacy mają taką mentalność.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 17:08
o tym jak być bardziej SWAGG
Zgłoś
mnt_13 2012-11-30, 17:25 7
TajnyPaktCukierkowy napisał/a:

nie żebym coś miał do czapek z daszkiem ale..
zauważyliście że dziwnym zbiegiem okoliczności noszą je:
- dzieci do lat 7
- pseudofani hip hopu w zestawie z dresikiem, czyli wyróżniający się na ulicy idioci

Ja też noszę czapkę bo jestem robolem
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 17:40
a ja zostawiam hologram
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-30, 18:24 4
Hmmm, kupiłem laptopa 4 miesiące temu i właśnie zauważyłem, że mam na nim naklejki...
Muszę być strasznym snobem skoro mi nie przeszkadzały i nie czułem konieczności zerwania ich.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem