👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

nie żebym coś miał do czapek z daszkiem ale..
zauważyliście że dziwnym zbiegiem okoliczności noszą je:
- dzieci do lat 7
- pseudofani hip hopu w zestawie z dresikiem, czyli wyróżniający się na ulicy idioci
- dzieci do lat 7
- pseudofani hip hopu w zestawie z dresikiem, czyli wyróżniający się na ulicy idioci

A także wszelkiej maści kierowcy sportowcy (rajdowi, formuła1, motoGp, speedway itp.) Ale ich czapeczki w niczym nie przypominają pedalskich fullcapów.

kierowcy noszą bo muszą - reklamy , kontrakty i placement
ale za to jest jeszcze jedna fantastyczna grupa czapeczkowców
bezdomni i menele
ale za to jest jeszcze jedna fantastyczna grupa czapeczkowców
bezdomni i menele

Dodam, że fullcap jest bardzo wygodny i ciepły
.
PS. Mam w dupie to co zaraz do mnie napiszecie i dalej będę je nosić.

PS. Mam w dupie to co zaraz do mnie napiszecie i dalej będę je nosić.

@HAL-9000 ale to nie tylko tak w Polsce jest. Jakiś czas temu pracowałem parę lat w holandii jako serwisant komputerowy. Zdecydowana większość, ~90% laptopów i stacjonarnych miała nadal swoje naklejki informacyjne (jaki procek, grafa itd.), mimo tego, że były w użytku spory kawałek czasu. Więc jak widać nie tylko Polacy mają taką mentalność.
TajnyPaktCukierkowy napisał/a:
nie żebym coś miał do czapek z daszkiem ale..
- dzieci do lat 7
Ja też noszę czapkę bo jestem robolem

Hmmm, kupiłem laptopa 4 miesiące temu i właśnie zauważyłem, że mam na nim naklejki...
Muszę być strasznym snobem skoro mi nie przeszkadzały i nie czułem konieczności zerwania ich.
Muszę być strasznym snobem skoro mi nie przeszkadzały i nie czułem konieczności zerwania ich.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie