Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-12-31, 15:00
Lecimy satelitą na Marsa? Łatwo jest się śmiać z innych jak się do tematu ktoś przygotuje, ale widać, że pan Kuba idealny nie jest.
konto usunięte
2010-12-31, 15:37
Powiedział operator powierzchni płaskich, do tego jeszcze uliczny fajter.
konto usunięte
2010-12-31, 15:51
konto usunięte
2010-12-31, 15:52
ma dobrą rozkminę z koleżką
Który tam wyżej napisał, że "księżyc jest gwiazdą"? Pogratulować wiedzy..
ja będę sławnym piłkarzem
może zamiast rozmawiać o obrotach ciał niebieskich obrócilibyśmy parę zwykłych ciał ?
konto usunięte
2011-01-01, 23:12
Wycinane z kontekstu.
Ale smieszne ^^ \m/
konto usunięte
2011-01-02, 19:32
jak to? Marsjanie nie istnieją ?
Od Kiedy to Gagarin był pierwszym człowiekiem na księżycu. Widzę, że sowiecka propaganda nadal działa na ludzi. Owszem ZSRR było pierwsze na księżycu, ale ich wysłannikiem był pies. Natomiast pierwszym człowiekiem był Neil Armstrong w 1969 roku. Proponuję poczytać troszkę historii...
Koleś dobry, skoro wie, kto był pierwszym człowiekiem w kosmosie. Gagarin ponoć był pierwszym ... który wrócił, ale wiadomo jakie czasy były...