Ja Wam przetłumaczę:
- Co jeśli Ziemia Orbit The Sun? (Orbit - guma taka, The Sun - brytyjski "Fakt")
- Co jeśli Twoja żona Orbit My Dick (My Dick - skrót od Moby Dick <-- taki wieloryb)
- Co jeśli Ziemia Orbit The Sun? (Orbit - guma taka, The Sun - brytyjski "Fakt")
- Co jeśli Twoja żona Orbit My Dick (My Dick - skrót od Moby Dick <-- taki wieloryb)
@Ravager - Ty się języków ucz, a nie pierdoły wypisujesz.
Prawidłowe tłumaczenie brzmi:
-Co się stanie kiedy Ziemia żując Gumę Orbit przeczyta The Sun ?
- A co się stanie jeśli guma Orbit będzie żuła Moby Dicka ?
Pała z ponglisza, piwo dla wstawiającego
Prawidłowe tłumaczenie brzmi:
-Co się stanie kiedy Ziemia żując Gumę Orbit przeczyta The Sun ?
- A co się stanie jeśli guma Orbit będzie żuła Moby Dicka ?
Pała z ponglisza, piwo dla wstawiającego

podpis użytkownika
ELE TAXI FORUM
Do autora tematu. Dostaniesz mało piw zapewne bo gimbusidła potrafią tylko się spinać na necie, więc nie mają czasu na angielski

@Ravager, @Pavulon
Słabo znam angielski ale chyba nie do końca wasze tłumaczenie jest poprawne..
Saia napisał/a:
Ps. Macie prostaki , teraz nie przetłumaczę wam.
Po prostu się przyznaj że nie umiesz a nie zgrywasz kozaka...

magikp1 napisał/a:
Po prostu się przyznaj że nie umiesz a nie zgrywasz kozaka...
Masz rację

Ja rozumiem ten tekst bez tłumaczenia, jednak zastanawia mnie jedna rzecz. Dlaczego ludzi którzy nie znają języka angielskiego nazywasz prostakami ? To świadczy jedynie o Twojej głupocie, i braku szacunku do innych. Ja znam wielu ludzi, którzy w szkole uczyli się jedynie języka niemieckiego i rosyjskiego. Angielskiego nie. Pewnie ci pode mną zjadą mnie i nazwą gimbusem -.- I c🤬j im w czoko, mam w dupie wasze zdanie o mnie.

@suchy945 k🤬a twój nick mówi sam za siebie. Aha i jesteś prostackim gimbusem. Do szkoły k🤬a inglisz się lern!
ZeD napisał/a:
@suchy945 k🤬a twój nick mówi sam za siebie. Aha i jesteś prostackim gimbusem. Do szkoły k🤬a inglisz się lern!
A czy ja gdziekolwiek napisałem że nie znam angielskiego ? Ucz się czytania ze zrozumieniem, więc teraz ja Ci mówie "do szkoły k🤬a" Polisz sie lern !
Alloc napisał/a:
@Ravager, @Pavulon
Cholera ...
Wiedziałem że ktoś się w końcu kapnie

Chciałem trochę zażartować ale się wydało, więc trzeba schylić głowę i naprawić szkody.
Tłumaczenie jest takie:
- Słuchaj, moja stara robi takie wspaniałe pączki, że nie mogę odejść od tej paskudy i zawsze po rejsie wracam do domu.
- Autobusem? We wtorek? Do tego wieloryba? Szacuuuuun ...
Przepraszam za wcześniejszy żart translacyjny

podpis użytkownika
ELE TAXI FORUM