📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

k***a, kolejne forum opanowane przez gimnazjalnych fanów JKM. jak chcecie skrajnego liberalizmu, braku ingerencji państwa w gospodarkę, to do somalii wyjedźcie

Jak dla mnie ten koleś to zwykły pajac. Żaden polityk nie powinien się wypowiadać w ten sposób.

Przepraszam mamo i tato, ze prosiłem was 8 lat temu o głosowanie na tego Pana
Biorąc pod uwagę potencjał intelektualny WIĘKSZOŚCI użytkowników sadistica, idealnym kandydatem na prezydenta był by dla was Cejrowski..
i jaki światowy jest!

Biorąc pod uwagę potencjał intelektualny WIĘKSZOŚCI użytkowników sadistica, idealnym kandydatem na prezydenta był by dla was Cejrowski..
i jaki światowy jest!

Jaki Prezydent by nie był tak mamy UE i nic na to już nie poradzicie.
A mnie tam interesuje temat
:
tvn24.pl/12690,1648990,0,1,olechowski-za-legalizacja-niektorych-narkot...
Pan Korwin Mikke uważany jest za wariata, a jego wypowiedzi co najmniej szalone, poparcie ma dość małe. Za to zdanie o Olechowskim jest dość niezłe a poparcie troszkę wyższe.
A mnie tam interesuje temat

tvn24.pl/12690,1648990,0,1,olechowski-za-legalizacja-niektorych-narkot...
Pan Korwin Mikke uważany jest za wariata, a jego wypowiedzi co najmniej szalone, poparcie ma dość małe. Za to zdanie o Olechowskim jest dość niezłe a poparcie troszkę wyższe.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie