📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:29

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może i poglądy ma dobra, może i stwierdzenia ma trafne, ale dykcję to ma zdecydowanie do dupy.

Przez 8 minut przedstawiał swój pogląd, popierając go kilkoma konkretnymi przykładami. Gdzie w Polsce znajdziecie drugiego takiego polityka ? Szkoda, że niektóre z jego poglądów są ... dziwne.

Zwróćcie uwagę na to jak mówi o tym, że system podatkowy jest nastawiony na to by "wyrwać" Matkę z rodziny. Tutaj ma dużo racji i jest też, w tym głębszy sens na rozwinięcie dyskusji.

Ludzie! Zgadzamy się, nie zgadzamy... jeden krótki temat z Korwinem-Mikke ujdzie, no ale ile można? proponuję kampanię wyborczą przeprowadzać w klopie.
JKM: "one (feministki)z kobietami mają tyle samo wspólnego co działacz związkowy z robotnikiem" ! Cała prawda

roshformorg
Tutaj jest trochę racji, ale sytuacja w Polsce zmusza do tego, żeby pracowali i mężczyzna i kobieta. Jeśli kobieta by nie pracowała to nie było by jej nawet z czego wyrywać. Nawet jeśli pracują dwie osoby to i tak często nie stać ich na dzieci.
A tak na marginesie to co go to obchodzi gdzie i czy kobiety chcą pracować? Każdy/a może sobie samemu wybrać co chce robić, i mu (JKM) nic do tego. Nikt mi nie będzie dyktować czy mam pracować czy siedzieć w domu z dzieckiem (obojętnie czy jestem facetem czy kobietą). Żyję w wolnym kraju i robię to co chcę (lub na co pozwala mi moja aktualna sytuacja ekonomiczna).
Równouprawnienie oznacza równe traktowanie i prawo wyboru do tego co się chce w życiu robić. Nikt na siłę nie robi z mężczyzn kobiet, a z kobiet mężczyzn. Po prostu w dzisiejszych czasach kobiety mają więcej możliwości
Tutaj jest trochę racji, ale sytuacja w Polsce zmusza do tego, żeby pracowali i mężczyzna i kobieta. Jeśli kobieta by nie pracowała to nie było by jej nawet z czego wyrywać. Nawet jeśli pracują dwie osoby to i tak często nie stać ich na dzieci.
A tak na marginesie to co go to obchodzi gdzie i czy kobiety chcą pracować? Każdy/a może sobie samemu wybrać co chce robić, i mu (JKM) nic do tego. Nikt mi nie będzie dyktować czy mam pracować czy siedzieć w domu z dzieckiem (obojętnie czy jestem facetem czy kobietą). Żyję w wolnym kraju i robię to co chcę (lub na co pozwala mi moja aktualna sytuacja ekonomiczna).
Równouprawnienie oznacza równe traktowanie i prawo wyboru do tego co się chce w życiu robić. Nikt na siłę nie robi z mężczyzn kobiet, a z kobiet mężczyzn. Po prostu w dzisiejszych czasach kobiety mają więcej możliwości

I on ma wyprzedzać jarka w sondażach heheh chyba żart ! ?
boze widze ze prężna kampania tego osła na Sadisticu !
boze widze ze prężna kampania tego osła na Sadisticu !

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie