Kolejny filmik o facecie który w kilka dni wyprzedził afrykę o wieki.
Będzie o rozpalaniu ognia. Piękne w swojej prostocie
J🤬ieńki se nawet wiertarkę zrobił... a niGGeny dalej by krzyczały... igrzysk i socjalu.
Kiedys próbowałem i ni c🤬ja nie moglem rozpalic, juz nawet w wiertarke wsadzilem aby szybko krecilo i nic
x................r
2016-01-23, 1:58
Jak tego komara usłyszałem, to aż zawyłem. Już niebawem znowu zaczną nak🤬iać. :/
kemere posiada, a zapalek nie ma...
zyzio966 napisał/a:
Kolejny filmik o facecie który w kilka dni wyprzedził afrykę o wieki.
A jest kogo wyprzedzać?
podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
I ten film wyjaśnia że nawet wiele lat ewolucji nie przystosowało do życia wielu form Homo-Sapiens do życia ahh strach pomyśleć aby tamte osoby żyły wyłącznie na ziemi to do dziś bez białych mieszkali byśmy w gówno chatach bez prądu ... Ale widząc ingerencje polityki to mam obawy że czarna dusza została w ich sercach
podpis użytkownika
:] Ja to ja to jasne jak 2 razy 2
Kto około 3:15 "odgonił komara" ? Przyznać się?
Filmik fajny

Piwo.
Świadczy tylko o tym że czarni są mniej inteligentni i nie rozwijają się technologicznie samodzielnie...
Jak by filmik trwał 6 minut dłużej to by j🤬iutki drona zbudował .
Ten gość nie przestaje mnie zachwycać no k🤬a wiertarka z kamyka, patyka i kawałka linki. Szacunek się należy i pomyśleć że cz🤬chy przez setki lat nie doszli do tego co ten gość. Ciekawi mnie skąd on pochodzi jego kanał jest po angielsku wie ktoś?
@up Queensland, Australia
TheFury napisał/a:
Kiedys próbowałem i ni c🤬ja nie moglem rozpalic, juz nawet w wiertarke wsadzilem aby szybko krecilo i nic
złe drewno użyłeś, zbyt twarde i się "zaszkliło" wiem bo próbowałem sosna + dębina
A................t
2016-01-23, 8:25
Czekam na odcinek, w którym zrobi swoje piramidy.
Chciałbym spróbować zbudować w lesie taką chatkę. Leśniczy czuwa
Aż pójdę w robocie do ślusarzy i im powiem, co by mi zrobili z patyka, linki i kamyka wiertarkę i jakiś otwór w kantówce nią nawiercili^^ Miny Januszy bezcenne