Jednak to jest bardziej smutne niż śmieszne....
jeśli to nie fejk gimbusa to tak... pochylmy się czasem nad tym że ludzie nie są wykształceni a życie ich kopie po dupie c🤬j wie dlaczego...

jeśli to nie fejk gimbusa to tak... pochylmy się czasem nad tym że ludzie nie są wykształceni a życie ich kopie po dupie c🤬j wie dlaczego...
Dziecka szkoda
Dziecka szkoda
dziecko w poście poniżej
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówFejk jak c🤬j, ale natrafiłem kiedyś na tej stronce na ogłoszenie szczerej dziewczyny, która szukała seksu. Miała takie warunki; gość nie może być starszy niż 25 lat, nie może mieć mniej niż 180 cm. wzrostu i nie może mieć k🤬sa krótszego niż 25 cm. Niestety nie spełniałem żadnego
szmaty co mają wymagania odnośnie centymetrów goń w p🤬du niech op🤬lają kiełbę Mbebe i sp🤬alają do Afryki z czarnymy dzieciakami.
podpis użytkownika
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/Dobra jaki to portal, bo widzę tam zagłębie r🤬anda?
Eamore
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Dziecka szkoda
Nie daleko pada jablko od jabloni. Z taka mamuska pod jednym dachem to pewnie wyrosnie na drugiego takiego co sie nie uczyl i w przyszlosci bedzie op🤬lac galy.
To jest dobry moment do tych co ogladają laski wsadzające 2 metrowe sztuczne k🤬sy po same gardło lub inne cuda, i sobie mówią pod nosem ... "Ta dz🤬ka to lubi" . Prawda za tym moze byc własnie taka jak w tym ogłoszeniu ... brak wyjścia.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.