Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2020-11-07, 17:49 54
Jak_za_darmo_to_biere_dwa napisał/a:

Jednak to jest bardziej smutne niż śmieszne....

jeśli to nie fejk gimbusa to tak... pochylmy się czasem nad tym że ludzie nie są wykształceni a życie ich kopie po dupie c🤬j wie dlaczego...
Zgłoś
voodoo_16 2020-11-07, 17:50 109
da po przeprowadzce, przynajmniej sie szanuje
Zgłoś
HamskiProsiak 2020-11-07, 17:50 1
Ale co dawac, pinondze?

podpis użytkownika

Kwik
Zgłoś
Konto usunięte 2020-11-07, 17:52 12
Halman napisał/a:

jeśli to nie fejk gimbusa to tak... pochylmy się czasem nad tym że ludzie nie są wykształceni a życie ich kopie po dupie c🤬j wie dlaczego...

Dziecka szkoda
Zgłoś
mecenaz 2020-11-07, 17:53 1
Wolsztyn, kurde daleko trochę jakby fota jakaś była
Zgłoś
McQurwa 2020-11-07, 18:13

Dziecka szkoda

dziecko w poście poniżej

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
~Dostojny 2020-11-07, 18:18 48
Fejk jak c🤬j, ale natrafiłem kiedyś na tej stronce na ogłoszenie szczerej dziewczyny, która szukała seksu. Miała takie warunki; gość nie może być starszy niż 25 lat, nie może mieć mniej niż 180 cm. wzrostu i nie może mieć k🤬sa krótszego niż 25 cm. Niestety nie spełniałem żadnego

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
sard 2020-11-07, 18:20 14
Dobra jaki to portal, bo widzę tam zagłębie r🤬anda?

StalowyNożyk napisał/a:

Fejk jak c🤬j, ale natrafiłem kiedyś na tej stronce na ogłoszenie szczerej dziewczyny, która szukała seksu. Miała takie warunki; gość nie może być starszy niż 25 lat, nie może mieć mniej niż 180 cm. wzrostu i nie może mieć k🤬sa krótszego niż 25 cm. Niestety nie spełniałem żadnego

szmaty co mają wymagania odnośnie centymetrów goń w p🤬du niech op🤬lają kiełbę Mbebe i sp🤬alają do Afryki z czarnymy dzieciakami.
Zgłoś
~Dostojny 2020-11-07, 18:24 1
sard napisał/a:

Dobra jaki to portal, bo widzę tam zagłębie r🤬anda?

Eamore

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
StaryIdiota 2020-11-07, 18:28 4
W pakiecie czasem wizyty pana, który pobił niewiastę - ojca dziecka. Wynajmę mieszkanie w Wolsztynie albo okolice - pilnie!
Zgłoś
pazuzu 2020-11-07, 18:41 1
Jakoś nie mogę na tym portalu wyszukać po id ogłoszenia, chyba fake
Zgłoś
Jabulko69 2020-11-07, 18:55 3

Dziecka szkoda

Nie daleko pada jablko od jabloni. Z taka mamuska pod jednym dachem to pewnie wyrosnie na drugiego takiego co sie nie uczyl i w przyszlosci bedzie op🤬lac galy.
Zgłoś
zbynekmaslanka 2020-11-07, 19:07 1
Halman napisał/a:

To jest dobry moment do tych co ogladają laski wsadzające 2 metrowe sztuczne k🤬sy po same gardło lub inne cuda, i sobie mówią pod nosem ... "Ta dz🤬ka to lubi" . Prawda za tym moze byc własnie taka jak w tym ogłoszeniu ... brak wyjścia.
Zgłoś
Noside 2020-11-07, 19:08 29
Trzeba znać swoją wartość. Jest to bardzo profesjonalnie napisane ogłoszenie. Wymagania są jasne, a opis towaru szczegółowy. Zauważcie, że nie zostały zatajone wady, które można uznać za decydujące o dokonaniu transakcji. Gdyby AutoMirki tak o swoich oplach pisały...

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie